Έρχεται νέα μπύρα από την Flaros beer

27 Απριλίου 2021

Η επόμενη μπύρα της Flaros Beer ζυμώνεται ήδη και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Μαΐου. 

Η νέα μπύρα θα έχει την επωνυμία Kanula και πρόκειται για μια απαστερίωτη και φρέσκια μπύρα ροής, που θα είναι στα πρότυπα της απόλαυσης μια αυθεντικής μπύρας Ale που συναντάται από παλιά σαν παράδοση, τόσο στην εγγλέζικη gastropub, όσο και στην σπανιόλικη Cerveceria ανέφερε σε συνέντευξή του στο FnB Daily ο κος Όθωνας Θεοφάνους.

Η Kanula beer έρχεται κι έχει ως στόχο να ταράξει την ελληνική συνήθεια κατανάλωσης μπύρας. Ως επί το πλείστον οι Έλληνες καταναλωτές προτιμούν μπύρες γερμανικού τύπου. Η Kanula, μια φρέσκια, απαστερίωτη μπύρα ale θέλει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών και να αποτελέσει την νέα καθημερινή ξεδιψαστική πρόταση. 

Σύμφωνα με τον κύριο Θεοφάνους αρχικώς στόχος είναι η Ελλάδα. “Να δώσουμε στον εαυτό μας την πολυτέλεια μιας καλής μπίρας” αναφέρει χαρακτηριστικά. Θα διατεθούν στην ελληνική αγορά  500 γυάλινες φιάλες των 500ml και βαρέλι. Η Kanula beer ευελπιστεί να κατακτήσει την ελληνική αγορά σαν ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης, καθώς αρχικά απευθύνεται σε HoReCa και Retail κι έπειτα να αποκτήσει αντίστοιχη δημοφιλία και στο εξωτερικό. 

Σημειώνεται ότι η Kanula θα παράγεται στις νέες εγκαταστάσεις της 33 Brewing Company στον Ασπρόπυργο. Πίσω από την επιχειρηματική κίνηση του ζυθοποιείου βρίσκεται ως βασικός μέτοχος η Cava di Patsi, που ήταν αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της Flaros από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.