The DeliFair Team
8 Δεκεμβρίου 2022
Η Όλυμπος διακρίθηκε στον διαγωνισμό των Ηealthy Food Awards, με χρυσό βραβείο για τη νέα κατηγορία στραγγιστών γιαουρτιών, Όλυμπος Protein με 0% λιπαρά.
Η Όλυμπος, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα με περισσότερη πρωτεΐνη, δημιούργησε μια νέα σειρά με στραγγιστό γιαούρτι, σε γεύση κλασική αλλά με δύο συνδυασμούς φρούτων: φράουλα και μύρτιλο.
Το Όλυμπος Protein στραγγιστό γιαούρτι 0%, παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, έχει πλούσια γεύση και περιέχει 20g πρωτεΐνης ανά κύπελλο, είναι πηγή ασβεστίου και παρασκευάζεται με άπαχο γάλα αγελάδος και καλλιέργεια γιαούρτης, αποτελώντας επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή.