Το «Beauty Killed the Beast» «δραπέτευσε» από παραμύθι

20 Οκτωβρίου 2017

Vintage αισθητική παντρεμένη με μοντέρνα στοιχεία και εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων, μοναστηριακά έπιπλα, εμπνευσμένα κοκτέιλ και πρωτότυπα πιάτα, δίνουν ραντεβού σε ένα νεοκλασικό του 1933 και το παραμύθι του «Beauty Killed The Beast» έχει ξεκινήσει…

Με έναν άκρως ευρηματικό τίτλο και ένα συναρπαστικό concept, το νέο εντυπωσιακό all day bar του Κεραμεικού, «Beauty Killed the Beast» αποκτά φανατικούς φίλους των ψαγμένων κοκτέιλ, των καθαρών γεύσεων, της καλής διασκέδασης αλλά και των παραμυθιών.

Για το καινούργιο πετυχημένο αθηναϊκό spot, υπεύθυνοι είναι οι Μάνος και Νίκος Πιπέρας και ο Παναγιώτης Ζαχάρας, οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις εμπειρίες τους από τον τομέα της εστίασης και να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό.

Με έμφαση στην διακόσμηση και την επιμονή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, το «Beauty Killed the Beast» ξεχωρίζει στον αθηναϊκό χάρτη, καθώς παρασύρει τους θαμώνες του σε ένα παραμύθι γεύσεων και διασκέδασης με καλό φινάλε.

Άκρως εντυπωσιακό το all day bar Beauty Killed the Beast
Άκρως εντυπωσιακό το all day bar Beauty Killed the Beast

Εκτός όμως από το επιμελημένο του design και την προσεγμένη χρωματική του παλέτα το «Beauty Killed the Beast» διαθέτει έναν πρωτότυπο κατάλογο, αφού μας καλεί να διαλέξουμε κοκτέιλ ανάλογα με το εκάστοτε mood μας. Έχεις γυρίσει τη διάθεσή σου στο «beauty» mode; Η ζυγαριά γέρνει σε «killed» ή «beast» διάθεση; Όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, ένα είναι βέβαιο: ότι οι έμπειροι bartenders θα σας καθοδηγήσουν στα αντίστοιχα μονοπάτια.

Και επειδή οι επιλογές στο all day bar «Beauty Killed the Beast», δεν περιορίζονται στα κοκτέιλ, είσαστε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε και τις νόστιμες γαστρονομικές προτάσεις που ξεπηδούν από τον κατάλογο φαγητού που επιμελήθηκε ο Δημήτρη Κοντόπουλος. Αν έχετε μεξικάνικη διάθεση, τότε τα tacos (με ψητό κοτόπουλο, deep fried γαρίδες ή μοσχάρι) είναι αναμφίβολα η επιλογή σας. Αν πάλι θέλετε να «ταξιδέψετε» στη Ρώμη μέσω Κεραμεικού, τότε η λιτή Roman pizza με ζαμπόν ρόκα και ντομάτα ή το λιγκουίνι με βούτυρο, αχλάδι, τρούφα και προσούτο θα σας μεταφέρουν στη Piazza Navona, το Pantheon, τα Spanish Steps και το Colosseum μαζί.

Λοιπόν, ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση: η «παραμυθένια» σας εξόρμηση στο Beauty Killed the Beast ξεκινάει στις 10 το πρωί για premium καφέ, φυσικούς χυμούς και detox smoothies. Αν θέλετε να το ξενυχτήσετε, τα φώτα του κλείνουν καθημερινά στις 2:00, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο η φράση «Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς… καλύτερα» ακούγεται στις 4:00.

Πληροφορίες για το Beauty Killed the Beast:
Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
Τηλέφωνο: 210 5240117