Athens Bar Show: 7-8 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη

23 Οκτωβρίου 2017

Η εκπαιδευτική έκθεση για bartenders και επαγγελματίες του bar, Athens Bar Show επιστρέφει και φέτος στον χώρο της Τεχνόπολης στις 7-8 Νοεμβρίου.

Μία από τις ανερχόμενες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο του bartending συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία και φέτος στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το Athens Bar Show έρχεται και πάλι να… αναδεύσει γνώση, εμπειρίες, ψυχαγωγία και εκμάθηση, με αμέτρητα premium προϊόντα, υλικά και γεύσεις.

Οι 7 αίθουσες και οι 2 αυλές του ιστορικού χώρου θα διαμορφωθούν ανάλογα προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της διοργάνωσης. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους πιο καταξιωμένους Έλληνες bartenders, να εμπνευστούν από τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής αλλά και να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις και τα νέα της αγοράς.

Το Athens Bar Show έρχεται και πάλι να... αναδεύσει γνώση, εμπειρίες, ψυχαγωγία και εκμάθηση
Το Athens Bar Show έρχεται και πάλι να… αναδεύσει γνώση, εμπειρίες, ψυχαγωγία και εκμάθηση

Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών στο Athens Bar Show επιβεβαιώνει τη δυναμική της ελληνικής bar σκηνής και αξίζει να αναφέρουμε πως το 2016 συμμετείχαν περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες, ανάμεσά τους τουλάχιστον 3000 bartenders, ενώ δημιουργήθηκαν πάνω από 200.000 cocktails, για τις ανάγκες των γευσιγνωσιών και της εκμάθησης πρωτότυπων τρόπων σερβιρίσματος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν με γευστική δοκιμή περισσότερα από 500 προϊόντα, προτάσεις που δίνουν λύσεις σε προβλήματα του μπαρ ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Bar Academy Hellas και το κόστος του εισιτηρίου για online αγορά έως και τις 6/11 είναι 20 ευρώ. 30 ευρώ στην πόρτα.

Info:
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Τ.Κ.:11854 
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 19:00, 7-8 Νοεμβρίου
Περισσότερες πληροφορίες στο: http://athensbarshow.gr/gr