ΘΕΣγάλα: Το απόλυτο success story του γάλακτος

27 Μαρτίου 2017

Με το σύνθημα «Συνεταιριζόμαστε διαφορετικά», το πρωτοποριακό «ATM Γάλακτος» ΘΕΣγάλα φέρνει ένα νέο τρόπο διάθεσης γάλακτος στην αγορά που αλλάζει τα δεδομένα!

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα που δημιουργήθηκε το 2011 από μια ομάδα παραγωγών αγελαδινού γάλακτος της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας αλλάζει το τοπίο της ελληνικής κτηνοτροφίας με μέγιστο απώτερο σκοπό να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του και να πετύχει τη βιωσιμότητα των εκμεταλλεύσεών τους.

Επιπλέον, ο καταναλωτής έχει 24ωρη πρόσβαση σε φρέσκο γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα, το δίκτυο καταστημάτων αυτόματων πωλητών γάλακτος αποτελείται σήμερα από 62 σημεία πώλησης στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Έτσι, ο καταναλωτής έχει την πολυτέλεια να απολαμβάνει ολόφρεσκο και ποιοτικό γάλα από φάρμες παραγωγών της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Το πρωτοποριακό «ATM Γάλακτος» ΘΕΣγάλα φέρνει ένα νέο τρόπο διάθεσης γάλακτος στην αγορά που αλλάζει τα δεδομένα!
Το πρωτοποριακό «ATM Γάλακτος» ΘΕΣγάλα φέρνει ένα νέο τρόπο διάθεσης γάλακτος στην αγορά που αλλάζει τα δεδομένα!

Το γάλα παστεριώνεται στις σύγχρονες, πιστοποιημένες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα και προσφέρεται στον καταναλωτή σε τρεις εκδοχές: γάλα πλήρες, ελαφρύ και σοκολατούχο. Εκτός όμως από το φρέσκο γάλα, στους αυτόματους πωλητές του ΘΕΣγάλα, ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί αγελαδινό τυρί, ημίσκληρο τυρί, γραβιέρα, στραγγιστό γιαούρτι και κρέμα με άρωμα βανίλιας από 100% φρέσκο, αγελαδινό γάλα.

Μάλιστα, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα που έχει βραβευτεί με το «Χρυσό Βραβείο Γεύσης 2016» από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, προχωράει σε προοδευτική εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη. Το πλάνο επέκτασης του Συνεταιρισμού περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών, την αναμόρφωση των καταστημάτων του και την εξέλιξη του δικτύου των καταστημάτων του και με την μορφή franchise. Έτσι, η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise θα επιτρέψει στον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα την χρηματοδότηση των επενδύσεων του αλλά και την ανάπτυξη νέων κωδικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το δίκτυο καταστημάτων αυτόματων πωλητών γάλακτος ΘΕΣγάλα αποτελείται σήμερα από 62 σημεία πώλησης.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΘΕΣγάλα, κ. Θανάσης Βακάλης: «ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε μια δεύτερη φάση ανάπτυξης. Η δημιουργία συνεργασιών μέσω franchise μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την επιτυχία μας για τη διανομή και άλλων προϊόντων απ’ ευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς στον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και στην ανάπτυξη συνεργειών με τις τοπικές κοινωνίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας ΘΕΣγάλα, που αποτελεί τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας μας μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στο μοντέλο συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η συνεργασία και η σύμπραξη για τον κοινό σκοπό και για αυτό το λόγο θεωρώ ότι οι νέοι μας συνεργάτες θα αγοράζουν εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας για τους ίδιους αλλά και για την οικογένειά τους προσδίδοντας στο εγχείρημά μας και μια κοινωνική διάσταση».