“World of Private Label” έρχεται στις 14 &15 Δεκεμβρίου 2021

6 Οκτωβρίου 2021

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, στο Άμστερνταμ, θα διεξαχθεί η Διεθνής Έκθεση Εμπορίου “World of Private Label” PLMA, μετά και την ανακοίνωση της ολλανδικής κυβέρνησης ότι χαλαρώνει τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας στη χώρα.

Για περισσότερα από 35 χρόνια η διεθνής έκθεση PLMA Amsterdam φέρνει σε επαφή κορυφαίους λιανέμπορους με παραγωγούς από όλο τον κόσμο, ώστε να βρουν νέα προϊόντα και να κάνουν σημαντικές επαφές με σκοπό να αναπτύξουν τις ιδιωτικές τους ετικέτες.
“Μετά από 2 χρόνια αποχής ανοίγει ξανά ο δρόμος για τις διεθνείς συγκεντρώσεις. Ανυπομονώ να ακούσω τη βουή εκθετών και επισκεπτών. Σε όλους μας έχει λείψει η ενέργεια και η δυναμική μιας ζωντανής εμπορικής έκθεσης. Η PLMA είναι έτοιμη και πρόθυμη να υποδεχτεί με ενθουσιασμό τη βιομηχανία ιδιωτικών ετικετών στο ετήσιο ραντεβού τους”, ανέφερε η Πρόεδρος της PLMA, Peggy Davies.

Μέτρα ασφαλείας
Αν και η ολλανδική κυβέρνηση έχει χαλαρώσει τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας , η PLMA συνεχίζει να εστιάζει στη διεξαγωγή μιας ασφαλούς εμπορικής έκθεσης, εφαρμόζοντας μέτρα που διευκολύνουν τις αποστάσεις, όπως οι πολύ μεγάλοι διάδρομοι, που θα επιτρέψουν στους διεθνείς αγοραστές να περπατήσουν με ασφάλεια και άνεση στην έκθεση, για να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και προμηθευτές.

Δράσεις της έκθεσης
Στην φετινή διοργάνωση ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενότητα New Product Expo όπου μπορεί κανείς να δει εκατοντάδες νέα προϊόντα εκθετών. Η New Product Expo θα είναι τοποθετημένη στο κτίριο, RAI Elicium, όπου θα βρίσκονται και οι νικητές των Διεθνών Βραβείων, Salute to Excellence Awards PLMA για το 2021.
Αξίζει να σημειωθεί πως, μία ημέρα πριν από την έναρξη της έκθεσης, η PLMA θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό πρόγραμμα σεμιναρίων στο Forum Center στο RAI, με τα πρόσφατα νέα για την επισκόπηση της αγοράς και του κλάδου ιδιωτικής ετικέτας γενικότερα.
“Ενθαρρύνω όλους τους retailers, τους χονδρεμπόρους και τους κατασκευαστές, να έρθουν στο Άμστερνταμ, για να επανασυνδεθούν με τους συναδέλφους τους από τη διεθνή βιομηχανία”, δήλωσε η κα Davies.