The Real Greek: Στόχος 50 σημεία το 2020 στη Μ. Βρετανία

8 Σεπτεμβρίου 2021

Σε επανεκκίνηση του σχεδίου επέκτασης της αλυσίδας The Real Greek στην βρετανική αγορά προχωρά ο όμιλος Fulham Shore.

Μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 20ο The Real Greek εστιατόριο της αλυσίδας στην περιοχή του Norwich, ενώ, εντός του 2022, προβλέπεται να ανοίξουν επιπλέον τρία εστιατόρια στην Μ.Βρετανία. Στον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό του ομίλου Fulham Shore είναι η λειτουργία 50 The Real Greek εστιατορίων σε καλά μελετημένες τοποθεσίες στην Μεγάλη Βρετανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Fulham Shore προχώρησε στην απόκτηση του The Real Greek το 2014, το οποίο πριν την εξαγορά λειτουργούσε για περίπου 15 χρόνια στο Λονδίνο.
Μέχρι στιγμής, η Fulham Shore έχει επεκτείνει το δίκτυο σε 19 εστιατόρια – από 6 που ήταν αρχικά – μέσα σε διάστημα μόλις 7 ετών.

Διατηρώντας τον κεντρικό πυρήνα της αλυσίδας, που βασίζεται σε υγιεινές επιλογές και γεύσεις της Μεσογειακής κουζίνας, ο όμιλος προχώρησε τα τελευταία χρόνια σε ανάπτυξη του δικτύου της αλυσίδας και σε περιοχές εκτός του Λονδίνου ενώ το 2018 στο μενού του εντάχθηκαν και επιλογές για χορτοφάγους.

Επισημαίνεται πως στα εστιατόρια του ομίλου η πλειονότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προέρχονται απευθείας από την Ελλάδα και την Κύπρο.