ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α: Διοργανώνει Ημερίδα για τον Αγροδιατροφικό Τομέα

9 Σεπτεμβρίου 2021

Με ποιες συγκεκριμένες δράσεις μπορεί να συμβάλει το εκπαιδευτικό και ερευνητικό σύστημα στο ρυθμό ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα;
Αυτό και πολλά ακόμη απαντήσεις που συνδέονται με τις προϋποθέσεις για να παραμείνουν ανταγωνιστικές οι ελληνικές επιχειρήσεις θα δοθούν στην ανοιχτή ημερίδα που διοργανώνει η Πρωτοβουλία για Παιδεία και Ανάπτυξη (ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α), στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με θέμα “Προϋποθέσεις για να παραμείνουν ανταγωνιστικές οι επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα”, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 12:30μμ, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”, θα παρουσιαστεί η προσυνεδριακή εκδήλωση για το επικείμενο Φόρουμ: “Συνέργειες Επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα με Φορείς Έρευνας και Εκπαίδευσης” που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Φεβρουαρίου 2022, στην Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α. είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει θέσει ως βασικό σκοπό του την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εκπαιδευτικού και του ερευνητικού συστήματος της χώρας αφενός και αφετέρου των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και της οικονομίας. Η εμβάθυνση και διεύρυνση αυτών των σχέσεων θα οδηγήσει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με έντονα ποιοτικά χαρακτηριστικά, κάτι που επιβεβαιώνει η εμπειρία σε όλο τον αναπτυγμένο κόσμο.