Cherry Love EU: Διαγωνισμός για την προώθηση των ελληνικών κερασιών σε Ουκρανία και Αίγυπτο

17 Ιουνίου 2021

Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή του εκτελεστικού οργανισμού που θα αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος Cherry Love EU, με αντικείμενο την προώθηση του φρέσκου ελληνικού κερασιού στις αγορές της Ουκρανίας και της Αιγύπτου, προκήρυξε το Επιμελητήριο Πιερίας.


Στόχος του προγράμματος είναι αφενός η διατήρηση των ευκαιριών που δημιουργούνται στην ουκρανική αγορά για το ελληνικό φρέσκο κεράσι, αφετέρου η βελτίωση του μεριδίου αγοράς και η αποκατάσταση των φυσιολογικών συνθηκών της αγοράς για τα ευρωπαϊκά και ελληνικά φρέσκα κεράσια στην αιγυπτιακή αγορά, λόγω της βλάβης που προκαλείται από την πανδημία της Covid-19.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία, η οποία θα διεξαχθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ, έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις/κοινοπραξίες που ασκούν υπηρεσίες συναφείς με δραστηριότητες υπηρεσιών προώθησης, διαφήμισης και μάρκετινγκ ή/ και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.
Η προθεσμία εκτέλεσης της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την ημερομηνία ανάθεσής της