Προϊόντα ξυδιού από τη Galaxy

28 Απριλίου 2021

Η GALAXY – Μαβίδου & Υιοί ΟΕ, εδώ και μισό αιώνα παράγει με σεβασμό στον καταναλωτή και την ελληνική διατροφή, προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και την νοστιμιά τους. Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, με υιοθέτηση συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο παραγωγής και ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς η εταιρεία συνεχίζει να παράγει και να προωθεί νέα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα που κερδίζουν επάξια μια θέση στο τραπέζι μας. Στα χέρια της δεύτερης γενιάς έχει μετεξελιχθεί σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα, έκτασης 2000 m2, που αντλεί από την εμπειρία της πάντα όμως με το βλέμμα στο μέλλον.

Επιλέγοντας άριστες πρώτες ύλες, παράγει και προωθεί μοναδικά προϊόντα ξυδιού. Στη γκάμα της περιλαμβάνονται ξύδι από σταφύλι, ξύδι από μήλα, ξύδι και κρέμες βαλσαμικού, χυμός λεμονιού και Lemon Dressing που συμπληρώνουν ιδανικά κάθε φαγητό της παραδοσιακής αλλά και της σύγχρονης κουζίνας..

Το βαλσαμικό ξύδι που παράγει με την ιδιαίτερη επίγευση και τα έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά κλείνει μέσα του την πείρα και την γνώση της εταιρείας για τα προϊόντα που φτιάχνει.
Η κρέμα βαλσαμικού ξυδιού με την πλούσια υφή της, είναι ιδανική για μαρινάρισμα και ως συστατικό σε συνταγές με κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά και κρέας. Συνοδεύει αρμονικά σαλάτες, σούπες, τυρί, κρέμα, γιαούρτι, παγωτό.
Εκτός από το ξύδι, ο χυμός λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό που παράγεται από λεμόνια της Πελοποννήσου, ντύνει με την χαρακτηριστική ένταση και άρωμα του φρεσκοκομμένου λεμονιού όλα τα φαγητά.
Η σάλτσα λεμονιού (Lemon Dressing), αποτελεί την οικονομική και δημοφιλή επιλογή για γεύση και οξύτητα λεμονιού σε όλα τα φαγητά

.Με διαρκή έρευνα ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς αναβαθμίζει και εξελίσσει τη γκάμα των προϊόντων της, ενώ παράλληλα προσφέρει βελτιωμένες συνθήκες εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας. Από το 2005 εφαρμόζει τα Συστήματα ISO 22000 και ISO 9001 σε όλο το φάσμα της παραγωγής: πλαστικών φιαλών και πωμάτων, προϊόντων και εμφιάλωσης. Επίσης έχει πιστοποιηθεί και με IFS Food Standard Higher Level. Σήμερα αποτελεί μια δυναμική εταιρεία, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας εντός και εκτός Ελλάδος και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Βραβεία γεύσης

 Η νέα σειρά κρέμες βαλσαμικού της Galaxy έχει βραβευτεί για την ποιότητα και τη γεύση της, σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς. Τέσσερις κρέμες Βαλσαμικού (Κλασική Κρέμα, Κρέμα Πορτοκάλι, Κρέμα Σύκο, Κρέμα Ρόδι), η μοναδική Κρέμα Λεμόνι και η BARBEQUE SAUCE, βραβεύτηκαν για την απαράμιλλη ποιότητα, το άρωμα και την πλούσια γεύση τους στο διαγωνισμό SUPERIOR TASTE AWARD του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute με δύο αστέρια ανώτατης γεύσης το 2018. 

Το 2021 η International Taste Awards, βράβευσε ξανά τα προϊόντα της Galaxyεπιβραβεύοντας για ακόμα μια φορά, την προσπάθεια της εταιρίας Μαβίδου & Υιοί ΟΕ για την παραγωγή ποιοτικών και εύγευστων προϊόντων.

Η International Taste Awards, η πιο αξιόπιστη πιστοποίηση γεύσης σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 200 κορυφαίους Σεφ και Σομελιέ από 20 και πλέον χώρες, με την πιο αυστηρή διαδιακασία αξιολόγησης ανάμεσα σε 1000 διαφορετικά ποιοτικά προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο, τίμησε  με 2 αστέρια τρία προϊόντα της GAlaxy: Κρέμα Βαλσάμικο με ρόδι, Κρέμα Βαλσάμικο με σύκο και Μουστάρδα Dijon!