Ελληνικά κεράσματα: 10 λόγοι για να πιείτε λικέρ

1 Σεπτεμβρίου 2018

Όταν η παράδοση συναντά το σήμερα δημιουργούνται τα πιο γευστικά και αρωματικά λικέρ. Ο λόγος για τα Ελληνικά κεράσματα!

Τα σπιτικά λικέρ αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας και παράδοσης. Σε γιορτές ή επισκέψεις η καλή νοικοκυρά ξεχώριζε από το δικό της χειροποίητο λικέρ, τον τρόπο και τα σερβίτσια που θα το πρόσφερε. Σήμερα επιστρέφουν δυναμικά στις κάβες κάθε σπιτιού εμπλουτίζοντας κοκτέιλ, γλυκά ή απολαμβάνοντας τα σκέτα ως ένα μοναδικό κέρασμα.

Τα «Ελληνικά κεράσματα» της Χρύσας Βελισσαρίου φτιαγμένα με μεράκι, επιλεγμένα υλικά και βασισμένα σε δικές της, μοναδικές συνταγές είναι ότι καλύτερο μπορεί να γευτεί κανείς. Τα λικέρ «Ελληνικά κεράσματα» καταφέρνουν να δώσουν τις γεύσεις και εικόνες της ελληνικής παράδοσης, στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Τα δέκα επιλεγμένα λικέρ, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε, σκέτα ή με τριμμένο πάγο, είτε σε κοκτέιλ και υπόσχονται μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Τα λικέρ της Χρύσας

Λικέρ Πορτοκάλι: Για τα χειμωνιάτικα κεράσματά μας. Συνδυάζεται ιδανικά με σοκολάτα

Λικέρ Αμπαρόριζα: Με το άρωμα των γλυκών παιδικών μας χρόνων.

Λικέρ Λεμόνι: Πλούσιο σε βιταμίνη C. Βοηθά στη δυσπεψία γι’αυτό είναι άριστο χωνευτικό μετά το φαγητό.

Λικέρ Βατόμουρο: Εξαιρετικά αρωματικό λικέρ, με υψηλή θρεπτική αξία σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φολλικό οξύ.

Λικέρ Καρύδι: Γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. πολαύστε το με έξτρα τριμμένο πάγο.

Λικέρ Φράουλα: Με πολλές ευεργετικές ιδιότητες και βιταμίνες συντροφεύει υπέροχα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια, με τριμμένο πάγο ή παγάκια.

Λικέρ Κράνο: Διαθέτοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των κράνων συμβάλλει καταπραϋντικά σε πονοκεφάλους, πόνους κοιλιάς και στομαχικές διαταραχές.

Λικέρ Κεράσι: Το δυναμικό κεράσι, ένα απο τα πιο ισχυρά φυσικά αντιφλεγμονώδη. Ιδανική βάση για τα πιο δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Λικέρ Ρόδι: Ο χυμός του «κόκκινου χρυσού» απελευθερώνει βιταμίνες A,C,E, σ’ ένα μοναδικό λικέρ.

Λικέρ Καφέ με καραμέλα: Ιδιαίτερο λικέρ με έντονες νότες καφέ και τη γλυκιά αίσθηση της καραμέλας που δεν περνά απαρατήρητο! Μπορεί να εμπλουτίσει κρέμες, σάλτσες σοκολάτας και γλυκά με καφέ. Απολαύστε το με τριμμένο πάγο.

ellinika-kerasmata-logo

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ελληνικά Κεράσματα
Χρύσα Βελησσαρίου
Τηλέφωνο:+30 6940203502
Site: www.ellinikakerasmata.gr
Email: [email protected]