Family Jar: Παραδοσιακές μαρμελάδες και όχι μόνο

12 Μαρτίου 2018

Ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές και με πρώτη ύλη τα φρούτα και τα λαχανικά της Νάουσας δύο ξαδέλφες δημιουργούν τα ποιοτικά προϊόντα Family Jar για όλη την οικογένεια.

Δύο ξαδέλφες από το χωριό Λευκάδια της Νάουσας, η Μάρθα και η Αντωνία, έχοντας ως όραμα την προώθηση των εξαιρετικών προϊόντων της ελληνικής γης ίδρυσαν το 2015 την Family Jar.

Καταγόμενες από μία εύφορη πεδιάδα στην καρδιά της Μακεδονίας στην οποία παράγονται μερικά από τα πιο φημισμένα φρούτα της Ελλάδας γνώριζαν πώς να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους καρπούς της γης για να δημιουργήσουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Δημιούργησαν λοιπόν το εργαστήριό τους σύμφωνα με τις σύγχρονες υγειονομικές επιταγές παράγοντας προϊόντα χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές.

Family Jar: Παραδοσιακές μαρμελάδες και όχι μόνο
Family Jar: Παραδοσιακές μαρμελάδες και όχι μόνο

Από προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά τα οποία καλλιεργούνται σε ιδιόκτητα κτήματα της περιοχής στο εργαστήριο της Family Jar παράγονται με τις παραδοσιακές μεθόδους μαρμελάδες, κομπόστες, γλυκά του κουταλιού και τουρσιά. Πέρα από τις παραδοσιακές γεύσεις όπως είναι η μαρμελάδα ροδάκινο και η φράουλα το εργαστήριο παρουσιάζει και πιο ιδιαίτερες δημιουργίες όπως η μαρμελάδα ντομάτα με τζίντζερ και το γλυκό του κουταλιού κολοκύθα.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://familyjar.gr/