Μωραΐτικα: Έμπνευση από το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον

9 Μαρτίου 2018

Η εταιρία Μωραΐτικα εστιάζει στην παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών αλλά και στην εμπορία ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων της Πελοποννήσου.

Η ιστορία της εταιρίας «Μωραΐτικα» ξεκινά το 2002 όταν η ιδρύτριά της Διαμάντω Σταυροπούλου ξεκίνησε την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών στο Ναύπλιο της Αργολίδας. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων οδήγησε τον Μάρτιο του 2004 στην μετεγκατάσταση της επιχείρησης σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Κάντια Ναυπλίας.

Με σεβασμό στην παράδοση η εταιρία «Μωραΐτικα» παράγει μία μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών ενώ έχει επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στην εμφιάλωση του δικού της ελαιόλαδου και κρασιού. Αναγνωρίζοντας την αξία ποιοτικών προϊόντων και άλλων εταιριών έχει αναλάβει επίσης και τη διανομή τους. Μία ακόμα σημαντική κατάκτηση είναι η παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών και ελαιόλαδου τα οποία έχουν λάβει πιστοποίηση από τη BIO HELLAS.

Μωραΐτικα: Έμπνευση από το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον
Μωραΐτικα: Έμπνευση από το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον

Στη μεγάλη λίστα των προϊόντων της ξεχωριστή θέση κατέχουν οι γκόγκες το παραδοσιακό ζυμαρικό της περιοχής. Πέρα από την παραγωγή των κλασικών παραδοσιακών ζυμαρικών η εταιρία «Μωραΐτικα» παράγει επίσης φρέσκα ζυμαρικά.

Δείτε την πλήρη λίστα των προϊόντων της εταιρίας «Μωραΐτικα» και μάθετε περισσότερα για αυτή στο http://www.moraitica.gr/