Hell Energy: αποκλειστικά στην Ελλάδα η νέα γεύση της σειράς Energy Coffee

7 Οκτωβρίου 2021

Η HELL συνεχίζει να επεκτείνει την γκάμα των παγωμένων καφέδων της, λανσάροντας το νέο, Black Coffee, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.

Η σειρά προϊόντων, Energy Coffee, που σύμφωνα με στοιχεία από τα έσοδα και τον αριθμό πωλήσεων από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους ήρθε πρώτη σε προτίμηση, όσο κανένα άλλο brand στην κατηγορία της, από τους Έλληνες καταναλωτές, παρουσιάζει μια νέα γεύση, αποκλειστικά για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Ο λόγος για το Black Coffee, το οποίο δεν περιέχει καθόλου γάλα και διαθέτει χαμηλό ποσοστό ζάχαρης, μόλις 6.5g/100ml. Το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250ml, χωρίς συντηρητικά και είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία καφέ σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, όπως μόνο η HELL μπορεί.

Σημειώνεται ότι, το καλοκαίρι του 2019, η Hell Energy παρουσίασε τη σειρά προϊόντων Energy Coffee, που αποτελούταν από τρεις γεύσεις, Cappuccino, Latte και Slim Latte. Το νέο παγωμένο ρόφημα καφέ, όπως και τα προηγούμενα ροφήματα της σειράς, παρασκευάζεται με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Arabica και Robusta, χωρίς καθόλου συντηρητικά και περιέχει 40 mg/100ml καφεΐνης.