Barrett, το ροκ στέκι του Ψυρρή

2 Ιανουαρίου 2018

Το Barrett είναι ένα μπαρ της πόλης για την πόλη και τους ανθρώπους της στην καρδιά της Αθήνας. Άλλωστε τι μπορεί να είναι πιο ροκ από το κέντρο της;

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του το Barrett στου Ψυρρή έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του, straight ποτά, alternative cocktails και η απαραίτητη μουσική για συνοδεία, άλλωστε αν δεν είχε το focus στη μουσική για ποιο λόγο να πάρει και αυτό το όνομα;

Για τους αμύητους το όνομα προέρχεται από τον Syd Barrett των Pink Floyd και όχι μόνο. Σε ένα κτίριο του 1900 το οποίο ανακαινίστηκε προσαρμοζόμενο στα δεδομένα και τις απαιτήσεις και διακοσμήθηκε για να ανταποκρίνεται στην αισθητική των εμπνευστών του Barrett. Βαθιοί καναπέδες, ξύλινα τραπέζια και ασπρόμαυρο δάπεδο σαν μία διαφορετική σκακιέρα. Αναλόγως την εποχή στους τοίχους του εκτίθενται έργα και φωτογραφίες καλλιτεχνών.

Το Barrett είναι ένα μπαρ της πόλης για την πόλη και τους ανθρώπους της στην καρδιά της Αθήνας.
Το Barrett είναι ένα μπαρ της πόλης για την πόλη και τους ανθρώπους της στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως είπαμε όμως ήδη τα πάντα στο Barrett είναι μουσική με έμφαση και προσανατολισμό στο ροκ, χωρίς όμως άλλα είδη να αποκλείονται, κάθε επιλογή όμως σε Dj’s και ακούσματα είναι προσεγμένη στη λεπτομέρεια και το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20.30.

Σπιτική λεμονάδα, απολαυστικός καφές, επιλογές σε τσάι, κρύες μπύρες, κρασιά και ψημένα σάντουιτς είναι σε πρώτο πλάνο για τους θαμώνες που ξέρουν πολύ καλά πώς θέλουν να περάσουν τη μέρα ή τη νύχτα τους.

Χρήσιμες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Πρωτογένους 11, Ψυρρή,
Τηλ.: 210-3218373
Site: http://www.barrett-athens.gr/