To μαγικό ταξίδι του Mr. Vertigo

27 Νοεμβρίου 2017

Ένα βιβλίο γεμάτο μαγεία και η αγάπη του Γιάννη Σιγανού για το κρασί οδήγησαν στη δημιουργία του Mr. Vertigo, μίας κάβας σαφώς εστιασμένης στο κρασί.

Καταγόμενος από μία οικογένεια η οποία εδώ και τρεις γεννιές ασχολείται με την εμπορία κρασιού στην Κρήτη ο Γιάννης Σιγανός ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να ακολουθήσει τα γονίδιά του. Το όνειρό του όμως ήταν μία κάβα η οποία θα ομορφαίνει τη ζωή των ανθρώπων που θα την επισκέπτονται. Η έμπνευση ήρθε μέσα από τη μαγεία που ανακάλυψε στις σελίδες του Mr.Vertigo του Πολ Όστερ.

H κάβα Mr. Vertigo προσκαλεί τους επισκέπτες της σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού
H κάβα Mr. Vertigo προσκαλεί τους επισκέπτες της σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού

Έτσι λοιπόν το 2014 η κάβα “Mr. Vertigo” βρήκε τη θέση της στο Κολωνάκι και άνοιξε τις πόρτες της προσκαλώντας τους επισκέπτες της σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού. Ένα ταξίδι το οποίο πραγματοποιείται μέσα από τις περισσότερες από 1200 ετικέτες από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, μέσα από την εξαιρετική προσωπική συλλογή βιβλίων για το κρασί του Γιάννη Σιγανού και μέσα από τη δυνατότητα ο επισκέπτης να δοκιμάζει διαφορετικές ετικέτες χάρη στον Enomatic Dispenser και την τεχνολογία του Coravin, η οποία αποτελεί την τελευταία άφιξη στον τομέα της συντήρησης του κρασιού. Η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμής μίας μεγάλης ποικιλίας κρασιών με ένα μικρό αντίτιμο.
Το εξαιρετικά ενημερωμένο προσωπικό της κάβας είναι σε θέση να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες της αλλά και να προτείνει την κατάλληλη επιλογή για κάθε περίσταση σε τιμές αντίστοιχες της ποιότητας.

Σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα κρασιά συνοδεύονται από την τιμή τους σε έναν τεράστιο μαυροπίνακα με αποτέλεσμα ο εκάστοτε πελάτης να είναι σε θέση να γνωρίζει εξαρχής το κόστος του κρασιού που να επιθυμεί χωρίς να αγχώνεται μέχρι να μάθει ποιο είναι το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει.

Χρήσιμες πληροφορίες για την κάβα Mr.Vertigo
Διεύθυνση: Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 15, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2107250862
Site: www.mrvertigo.gr