Wine Up: Για ποιοτικό ελληνικό κρασί

25 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας χώρος αφιερωμένος στο ποιοτικό ελληνικό κρασί είναι το Wine Up στην Πετρούπολη.

Το Wine Up στην Πετρούπολη προσφέρει στους οινόφιλους κορυφαίες επιλογές από αυστηρά ελληνικές ετικέτες δίνοντας τη δυνατότητα σε μυημένους και μη να γνωρίσουν το καλύτερο πρόσωπο του ελληνικού κρασιού.

Ο μίνιμαλ και industrial εσωτερικός του χώρος συνδυάζεται ατμοσφαιρικά με την απ’ άκρη σ’ άκρη κάβα του δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό για τους απανταχού οινόφιλους. Οι ιδιοκτήτες του έχοντας μία 20χρονη εμπειρία στο χώρο του κρασιού σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εστιάζοντας στον ελληνικό αμπελώνα προτείνουν περισσότερες από 200 ετικέτες σε μπουκάλι και 55 ετικέτες σε ποτήρι ενώ επιλέγουν να ολοκληρώσουν την οινική εμπειρία προσφέροντας deli πιάτα όπως το καρπάτσιο σολομού, μπρουσκέτες με τυρί Βερμίου, σαλάμι στρουθοκαμήλου αλλά και πλούσιες σαλάτες και αξιόλογες ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Το Wine Up στην Πετρούπολη είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο ποιοτικό ελληνικό κρασί
Το Wine Up στην Πετρούπολη είναι ένας χώρος αφιερωμένος στο ποιοτικό ελληνικό κρασί

Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις οινοποιείων και σεμινάρια γευσιγνωσίας που διοργανώνονται στο χώρο του Wine Up προσφέρουν κάτι περισσότερο από γεύση και γνώση στους συμμετέχοντες.
Επιπλέον εντός του Wine Up λειτουργεί και κάβα από την οποία μπορείτε να αγοράσετε τα κρασιά που επιθυμείτε ή delicatessen προϊόντα.

Χρήσιμες πληροφορίες
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 86, τηλ.: 210-5741747.
Facebook page: https://www.facebook.com/Wineup1