Condé Nast Traveller: Τα ελληνικά νησιά τα καλύτερα στον κόσμο!

25 Σεπτεμβρίου 2017

Το αναγνωστικό κοινό του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμου, του «Condé Nast Traveller» ψήφισε τα Ελληνικά Νησιά ως τα καλύτερα νησιά στον κόσμο!

Είναι αλήθεια και δεν τη λέμε μόνο εμείς αφού έπειτα από την ετήσια ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού του ταξιδιωτικού περιοδικού «Condé Nast Traveller» τα ελληνικά νησιά αναδείχθηκαν ως τα καλύτερα νησιά στον κόσμο. Το γεγονός αποτελεί και μία ένδειξη πως η στρατηγική επικοινωνίας για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό που σχεδίασε το Υπουργείο Τουρισμού και υλοποίησε διεθνώς ο ΕΟΤ είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέσα από δύο σημαντικές διαγωνιστικές διαδικασίες οι οποίες διοργανώθηκαν από τα περιοδικά «Condé Nast Traveller» και «Travel Bulletin» η Ελλάδα απέσπασε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Το αναγνωστικό κοινό του «Condé Nast Traveller» ψήφισε τα Ελληνικά Νησιά ως τα καλύτερα στον κόσμο.
Το αναγνωστικό κοινό του «Condé Nast Traveller» ψήφισε τα Ελληνικά Νησιά ως τα καλύτερα στον κόσμο.

Ειδικότερα στα ετήσια βραβεία «Condé Nast Traveller 20th Annual Reader’s Travel Awards» στην κατηγορία «Best Islands in The World – Favorite Islands» ψηφίστηκαν ως ο κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για το 2017 με νησιά που παραδοσιακά συγκέντρωναν το τουριστικό ενδιαφέρον να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Σικελία, οι Μαλδίβες, τα Κοχ Σαμούι, το Μπαλί, οι Σεϋχέλες, η Μάλτα, η Σαρδηνία και η Αγία Λουκία. Στην κατηγορία «Best countries in the world – Favorite countries» η Ελλάδα ψηφίστηκε δεύτερη με πρώτη την Ιταλία και τις ΗΠΑ, Γαλλία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Ταϊλάνδη, Ινδία και Καναδά να ακολουθούν.

Στον δεύτερο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το travel trade περιοδικό «Travel Bulletin» τα Star Awards 2017 και στην οποία συμμετείχαν Βρετανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού η Ελλάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση στη λίστα με τις χώρες που αποτελούν τον «Καλύτερο Προορισμό για Οικογενειακές Διακοπές». Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ισπανία με προορισμούς όπως η Μαγιόρκα, η Φλόριντα, το Ντουμπάι και την Κύπρο να ακολουθούν.