CV Distiller: To all day bar που σε ταξιδεύει στο χρόνο

19 Σεπτεμβρίου 2017

Προσεγμένο στη λεπτομέρεια και με μία από τις πιο ενημερωμένες κάβες στο χώρο του whiskey το CV Distiller προσφέρει πολλά περισσότερα από ότι ένα συνηθισμένο all day bar, σε ταξιδεύει στο χρόνο.

Ίσως στην περίπτωση του CV Distiller ο χαρακτηρισμός του all day bar να είναι πολύ φτωχός για να αποδώσει όλα όσα σου προσφέρει. Τα ελάχιστα τραπεζάκια του περιορίζονται στο εξωτερικό χώρο κρατώντας στο εσωτερικό το παιχνίδι γύρω από την μπάρα. Το ξύλο και το δέρμα κυριαρχούν σε ένα συνδυασμό που έχει κάτι από την αίγλη των Νεοϋορκέζικων μπαρ της δεκαετίας του ’50. Απαραίτητο συνοδευτικό στη διακόσμηση η μουσική επένδυση. Προσεκτικές επιλογές που προέρχονται από το χώρο της jazz και της soul σε βάζουν στο κατάλληλο κλίμα για να διαβάσεις τον κατάλογο και να ανακαλύψεις τον βασικό λόγο για τον οποίο βρέθηκες εδώ.

Το CV Distiller είναι το all day bar που σε ταξιδεύει στο χρόνο.
Το CV Distiller είναι το all day bar που σε ταξιδεύει στο χρόνο.

Ο νέος κατάλογος είναι εμπνευσμένος από την αρχαία ελληνική τραγωδία μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως λένε στο CV Distiller πετώντας σου το μπαλάκι «Ο ορισμός της τραγωδίας ως θεατρικής έκφρασης κατά τον Αριστοτέλη, μπλέκεται με ιστορίες και αλκοόλ, με ανθρώπινα πάθη και προτερήματα, με στοχαστές όπως ο Χέγκελ και ο Επίκουρος, με αποτελέσματα που μπορεί να οδηγήσουν στην κάθαρσιν, μπορεί και όχι.. Καθένας είναι ελεύθερος να οδηγήσει την παράσταση εκεί που θέλει..» και η επιλογή είναι καθαρά δική σου! Περισσότερες από 600 ετικέτες whiskey και πάνω από 100 ετικέτες ρούμι αρκούν για να σε κάνουν να χάσεις τα μυαλά σου και να νιώσεις πως αυτό το μέρος θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένας μουσειακός χώρος αν δεν ήταν ο παράδεισος του fine drinking. Όσοι έχουν επιπλέον διάθεση πειραματισμού μπορούν να αφεθούν στα έμπειρα χέρια ενός από τους bartenders που ξέρουν να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό που υποδηλώνει η λέξη να «φροντίζουν». Αρωματισμένο gin tonic που σε μερικές γουλιές μεταμορφώνεται σε aviation ή suffering bastard με τις πιο απαλές νότες whiskey είναι μερικές μόνο από τις άπειρες προτάσεις ενώ για όσους αρέσκονται στην απόλαυση χωρίς αλκοόλ υπάρχουν και οι ανάλογες επιλογές.

Ένας μυσταγωγικός χώρος του CV Distiller είναι το κελάρι, ανοιχτό και επισκέψιμο για τον κάθε πελάτη εκτός κι αν είναι κλεισμένο για κάποιο private event. Στο χώρο του φιλοξενούνται συχνά εκθέσεις και σεμινάρια γευσιγνωσίας.

Ως all day bar το CV Distiller ανοίγει τις πόρτες του από τις 12.00 με εκλεκτό καφέ ενώ διαθέτει και έναν ενδιαφέροντα κατάλογο φαγητού με πλούσιες σαλάτες, sandwich και χορταστικά πιάτα. Ακόμα να το επισκεφτείς;

Info

CV Distiller
Χατζηγιάννη Μέξη 7, Αθήνα.
Τηλ: 210-7231767
Ανοιχτό καθημερινά από τις 12.00