Green & Blu: Αυθεντική Ελλάδα στα καλύτερά της

23 Μαΐου 2017

Το Green & Blu συγκεντρώνει εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης με γνώμονα την υψηλή αισθητική μεταφέροντας στα πέρατα του κόσμου τα τρόφιμα και τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα της χώρας μας.

Η ονομασία της Green & Blu έχει απόλυτη αντιστοιχία στα θαύματα του τόπου μας «Green» για την ελληνική γη και τα τρόφιμα, «Blu» για το ελληνικό τοπίο και την θάλασσα. Στην Green & Blu κοινή πεποίθηση είναι ότι: «η Ελλάδα είναι πολύ παραπάνω από αυτό που συνήθως προβάλλεται διεθνώς» και ο σκοπός είναι να βρεθούν τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα της αυθεντικής Ελλάδας στα οποία έχουν μετουσιωθεί αξίες όπως είναι η αισθητική, η τέχνη, το μεράκι και το πάθος και να επικοινωνηθούν με τον τρόπο που τους αξίζει. Γεύσεις μοναδικές, πρωτότυπα προϊόντα και όσα αποτελούν την κουζίνα και την Μεσογειακή διατροφή, μέχρι διακοσμητικά ή καθημερινά αντικείμενα, κοσμήματα και οτιδήποτε μπορεί να θυμίσει το πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα. Σε όποιο σημείο της χώρας κι αν παράγονται τα εν λόγω προϊόντα συγκεντρώνονται κάτω από τη στέγη της «Green & Blu» δημιουργώντας μία εκλεπτυσμένη συλλογή κορυφαίων τροφίμων και αντικειμένων, υψηλής αισθητικής. Στόχος της Green & Blu είναι να κάνει γνωστά όσα προτείνει σε κάθε επισκέπτη της Ελλάδας ή σε όποιον ονειρεύεται να βρεθεί σε αυτήν. Για το στόχο αυτό δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει δυνατότητα αποστολής στην πόρτα του καταναλωτή, όπου κι αν βρίσκεται, κάθε μέρα όλο το χρόνο.

Το κατάστημα της Green & Blu στην καρδιά της Κυπαρισσίας
Το κατάστημα της Green & Blu στην καρδιά της Κυπαρισσίας

Εκλεκτά προϊόντα

Σε εξέχουσα θέση ανάμεσα στα προϊόντα βρίσκεται το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Πρόκειται για πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ χαμηλής οξύτητας με πλούσια αρώματα και πικάντικη γεύση είναι μονοποικιλιακό «Κορωνέικη» από καρπού που διαλέγονται παραδοσιακά ένας-ένας με το χέρι. Το προϊόν διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές συσκευασίες από 250ml έως και 5lit. Εξίσου ενδιαφέρον και το αρωματικό ελαιόλαδο από ποικιλία κορωνέικη το οποίο είναι εξαιρετικό καθώς συνδυάζει την κορυφαία πρώτη ύλη με αγαπημένες γεύσεις όπως το τσίλι, το λεμόνι, το σκόρδο και η ρίγανη. Ιδιαίτερα και τα βαλσαμικά αρτύματα παραδοσιακά ή αρωματισμένα με μήλο ή δαμάσκηνο δίνουν άρωμα και γεύση στις σαλάτες και όχι μόνο.

Ανακαλύψτε τον γαστρονομικό πλούτο της Green & Blu στο: http://www.greenblu.gr/index.php