Window to Greece: Παρουσίαση ελληνικών οίνων στο Λονδίνο

31 Οκτωβρίου 2016

Περισσότερες από 250 διαφορετικές ετικέτες ελληνικών κρασιών από 49 οινοποιεία, παρουσιάστηκαν στο Vintners’ Hall στο κεντρικό Λονδίνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Window to Greece».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης ελληνικών οίνων που διοργανώθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Vintners’ Hall στο Upper Thames Street του κεντρικού Λονδίνου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Window to Greece», η εκδήλωση παρουσίασης ελληνικών οίνων μαγνήτισε τα βλέμματα και ικανοποίησε τους απαιτητικούς ουρανίσκους των επισκεπτών της, καθώς παρουσιάστηκαν περισσότερες από 250 διαφορετικές ετικέτες κρασιών όλων των κατηγοριών, από 49 οινοποιεία.

«Window to Greece»: Παρουσίαση ελληνικών οίνων στο Λονδίνο
250 ετικέτες ελληνικών κρασιών από 49 οινοποιεία, παρουσιάστηκαν στο Vintners’ Hall, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Window to Greece»

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση ανήκει στο Σωματείο Οινοποιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο μάλιστα αποτελεί ένα από τα 12 Liveries που συμμετέχουν στην εκλογή του Λόρδου Δημάρχου του City του Λονδίνου. Το «παρών» στο «μεθυστικό» αυτό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, έδωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σ.Ε.Ο., ενώ η ΒΙΚΟΣ προσέφερε το εμφιαλωμένο νερό και η RIDEL τα ποτήρια.

«Window to Greece»: Παρουσίαση ελληνικών οίνων στο Λονδίνο
Το Vintners’ Hall στο Upper Thames Street του κεντρικού Λονδίνου

Περισσότερες από 250 διαφορετικές ετικέτες ελληνικών κρασιών από 49 οινοποιεία, παρουσιάστηκαν στο Vintners’ Hall στο κεντρικό Λονδίνο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Window to Greece», το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Window to Greece», η εκδήλωση παρουσίασης ελληνικών οίνων μαγνήτισε τα βλέμματα και ικανοποίησε τους απαιτητικούς ουρανίσκους των επισκεπτών της, καθώς παρουσιάστηκαν εξαιρετικές ετικέτες κρασιών όλων των κατηγοριών, από τα σημαντικότερα οινοποιεία της Ελλάδας.