Ηλίας Σκουλάς: Με χριστουγεννιάτικο Pop-Up στο The Ellinikon Experience Park

20 Δεκεμβρίου 2021

Το Χριστουγεννιάτικο pop up “Fat Cat / The Burger Syndicate”, με την υπογραφή του Chef, Ηλία Σκουλά, ανοίγει επίσημα στο κοινό,  σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στο The Ellinikon Experience park.

“Πρόκειται για το πιο μεγαλεπήβολο project του αιώνα στην Ελλάδα”, εξηγεί ο κ. Σκουλάς σε συνέντευξή του, σχετικά με το The Ellinikon Experience Park, λέγοντας ότι, με την επίσημη λειτουργία του, ανοίγει το πρώτο section για το κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όλα όσα θα βρει ο επισκέπτης στο Fat Cat, σήμα κατατεθέν του οποίου είναι ο μαύρος γάτος, είναι χειροποίητα, από τη μαγιονέζα και την κέτσαπ, μέχρι και τις κοπές στα κρέατα και στον κιμά. “Όλα περνάνε από τα χέρια μας”, εξηγεί ο κ. Σκουλάς και συμπληρώνει ότι, το κρέας είναι από τη φάρμα, Μητσόπουλος, και το ψωμί είναι δική του συνταγή, που παράγει για λογαριασμό του η Βενέτης.

To “Fat Cat / The Burger Syndicate” θα είναι ανοιχτό στο κοινό καθημερινά, από την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου από τις 17:00 έως τις 22:00.