Hell Energy:Επεκτείνει το portfolio της με βιταμινούχα ροφήματα

2 Δεκεμβρίου 2021

Έρχονται στην ελληνική αγορά τα DeLaVie και Fizzy της Swiss Laboratory

Η Hell Energy μετά τα ενεργειακά ποτά και τους ready-to-drink παγωμένες καφέδες της σε περισσότερες από 50 χώρες, συνεχίζει την επέκτασή της, εντάσσοντας στο portfolio της τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy από τη Swiss Laboratory.
Τα προϊόντα της Swiss Laboratory είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αλλά και σε περισσότερες από 10 χώρες. Τα νέα βιταμινούχα προϊόντα της Hell, βασίζονται σε ελβετικό εκχύλισμα βοτάνων ενώ παράλληλα η κατανάλωσή τους είναι πολύ πιο ευχάριστη από αυτή των βιταμινών που διατίθενται σε μορφή χαπιού.

Τα Swiss Laboratory χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα DeLaVie που δεν περιέχουν ανθρακικό και τα ανθρακούχα Fizzy, δίνοντας έτσι την επιλογή στον καταναλωτή να διαλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Επιπλέον, βασικό συστατικό των Swiss Laboratory, αποτελεί το εκχύλισμα βοτάνων της ελβετικής φυσικής βιοτεχνίας DIXA, η οποία μετρά 104 χρόνια ιστορίας. Το εκχύλισμα παρασκευάζεται με απόλυτη προσοχή και έχει ως βάση τα βότανα χρένου, περγαμόντου και μέντας που προέρχονται από τις ελβετικές Άλπεις.
Τα ροφήματα δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και μπορούν να αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών.