The DeliFair Team
18 Νοεμβρίου 2021
Μια νέα μπύρα, την έκτη κατά σειρά του portfolio της, λάνσαρε το καλοκαίρι η Ζυθοποιία Χίου, σε συνεργασία με τον chef, Πάνο Ιωαννίδη, ένα project στο οποίο ο ίδιος συμμετείχε και στη διαδικασία ανάπτυξης τoυ προϊόντος.
Η μπύρα, Άλως, που κυκλοφορεί σε συσκευασία των 6 και των 12 φιαλών, βγήκε στην αγορά με 6 χιλ. φιάλες και διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία HoReCa, αλλά και στα καταστήματα της αλυσίδας My Market, ενώ στα πλάνα είναι και η τοποθέτησή της και σε άλλες αλυσίδες retail.
Μάλιστα, η Ζυθοποιία Χίου ξεκίνησε στις αρχές Φθινοπώρου και τις εξαγωγές, που απορροφούν το 2% των συνολικών πωλήσεων της επιχείρησης, καθώς η πανδημία πάγωσε τα σχέδια εξωστρέφειας από τις αρχές του 2020.