Vegan Awards 22: Ο βιγκανισμός στο επίκεντρο

21 Σεπτεμβρίου 2021

Αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις εταιρείες που προάγουν το vegan lifestyle

Η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας BOUSSIAS διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα VEGAN AWARDS, µε στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle (δηλαδή τον τρόπο ζωής ο οποίος αποσκοπεί στον αποκλεισμό, στο µμέτρο του δυνατού και του εφικτού, όλων των μορφών εκμετάλλευσης και σκληρότητας στα ζώα για φαγητό, ρουχισμό ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό).

Τα Vegan Awards 22 έρχονται να αναδείξουν αυτή τη νέα βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών προσωπικής φροντίδας και ειδών υγιεινής, συμπληρωμάτων διατροφής, απορρυπαντικών, ρούχων και αξεσουάρ από τον ευρύτερο χώρο της µμόδας, όλα µε πιστοποιήσεις vegan.

Στόχος των Vegan Awards 22 είναι:

  • να προβάλλουν τις Vegan εταιρείες και Start -Ups,
  • να επιβραβεύσουν το σύνολο των υπηρεσιών που σταδιακά δημιουργούν µια αγορά µε διαφορετική ηθική και νέες κοινωνικές προεκτάσεις,
  • να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, επιστήμονες από το χώρο της διατροφής, επαγγελματίες και δημοσιογράφοι από τον χώρο του βιγκανισµού, με πρόεδρο Ελένη Πρίφτη, Χημικό, MSc, PhDc/Health Coach. Τα Vegan Awards 22 αποτελούν μια µμοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης προϊόντων και υπηρεσιών σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους και ανταγωνιστικούς αυτή τη στιγμή κλάδους στην παγκόσμια οικονομία: αυτόν του βιγκανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.veganawards.gr