3 άλφα: Νέες συσκευασίες και διεύρυνση των συνεργασιών με Έλληνες παραγωγούς

12 Αυγούστου 2021

Επένδυση που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε η εταιρεία 3αλφα – Aφοί Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ για την επέκταση δυναμικότητας της υφιστάμενης μονάδας, με μία νέα υπερσύγχρονη μηχανή συσκευασίας, κάνοντας σταδιακά πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας.

Βάρος δίνει φέτος η 3 άλφα σε νέες συσκευασίες, καθώς προχώρησε στην υλοποίηση επένδυσης 1,1 εκατ. ευρώ σε νέα μηχανή με ανιχνευτή μετάλλων, αυτόματη ζύγιση, μηχανή εγκιβωτισμού και παράλληλο εκσυγχρονισμό των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, που θα επιφέρει αύξηση της παραγωγής.
Η εταιρεία στοχεύει να κυκλοφορήσει νέες συσκευασίες οσπρίων που θα βελτιώσουν την εικόνα τους στα ράφια, να υποστηρίξει τη σειρά «Έτοιμα Φυσικά» με προωθητικές ενέργειες και διαφημίσεις, να αναπτύξει νέους κωδικούς και να ενδυναμώσει τις συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με προώθηση των προϊόντων τους.
Επίσης, η βιομηχανία ολοκληρώνει το 2021 τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της, καθώς θα αποτελέσει το νέος μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά μας, ενώ θα συμμετάσχει ως συνεργαζόμενο μέρος στη «Συμμαχία για την Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα.
Μάλιστα η 3 άλφα φέρεται να δίνει βάρος στις διεθνείς πωλήσεις, αφού το 2020 ήταν μία χρονιά κατά την οποία ξεκίνησε συνεργασία με εταιρεία προώθησης πωλήσεων εξωτερικού προσδοκώντας την αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας σε βάθος τριετίας. Αυτός είναι κι ένας απο τους λόγους που η εταιρεία προγραμματίζει την παρουσία της στην διεθνή έκθεση Anuga στην Κολωνία, τον προσεχή Οκτώβριο.