Eλληνικό: Με πολλά εστιατόρια και γαστρονομικές προτάσεις η Marina Galleria

3 Αυγούστου 2021

Στη δεύτερη παρουσίαση για τα έργα στο Ελληνικό προχώρησε η Lamda Development και πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Marina Galleria, ένας νέας γενιάς προορισμός δίπλα στη θάλασσα.

Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Οδυσσέας Αθανασίου, τα έργα που θα πραγματοποιηθούν σε βάθος πενταετίας, θα βάλουν τη χώρα στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής και τοπικής οικονομίας.

Στόχος της Marina Galleria είναι να προσφέρει στους επισκέπτες μία πολύπλευρη και υψηλής αισθητικής εμπειρία αγορών, γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της Lamda Development, αναμένεται να αποτελέσει ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης, προσελκύοντας Ελληνες αλλά και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με στόχο να τους προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τα 6 σημεία αναφοράς της Marina Galleria
Η Lamda Development θέλει με τη Marina Galleria να ωθήσει σε ένα άλμα στο μέλλον για τις αγορές, τη γαστρονομία, την ψυχαγωγία δίπλα στη θάλασσα. Τα έξι βασικά στοιχεία της Marina Galleria που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι:

  • Υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός.
  • 22.000 τ.μ. με εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
  • Εμπορικά σήματα και κορυφαίοι οίκοι μόδας, ορισμένοι εκ των οποίων για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και αναγνωρισμένοι Ελληνες σχεδιαστές.
  • Βραβευμένα εστιατόρια Ελλήνων και ξένων chef, με μοναδική θέα στη θάλασσα.
  • Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, εφαρμογές augmented και virtual reality, δυνατότητες για εξατομικευμένες προτάσεις αγορών.
  • Πληθώρα εκδηλώσεων, μουσικές παραστάσεις, επιδείξεις, συναυλίες, καλλιτεχνικά δρώμενα και εκθέσεις.

Στη Marina Galleria βραβευμένα εστιατόρια Ελλήνων και ξένων chef θα φιλοξενηθούν κυρίως στις βεράντες του 12ου ορόφου με θέα στο ηλιοβασίλεμα, κάνοντας τη Marina Galleria το απόλυτο σημείο αναφοράς στη γαστρονομία. Με πληθώρα εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων μουσικές παραστάσεις, επιδείξεις, συναυλίες, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και εκθέσεις η Marina Galleria είναι ένας χώρος με ζωή όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε στιγμή του χρόνου