Garden Gourmet: Το Plant-based Brand της Nestlé στα ελληνικά super market

22 Ιουλίου 2021

Στους μεγάλους retailers μπαίνει το plant based brand της Nestlé, Garden Gourmet, το οποίο, μέχρι τώρα, ήταν τοποθετημένο μόνο στο HoReCa

H τοποθέτηση τριών plant based κωδικών στα ράφια των retailers, γίνεται σταδιακά από τέλη Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί εντός Ιουλίου. Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει την κατηγορία και να δώσει νέες θρεπτικές και γευστικές επιλογές στους καταναλωτές.

Όπως υπογραμμίζει η Nestlé, η σειρά περιλαμβάνει τρεις επιλογές από 100% φυτικά συστατικά, που είναι πηγή φυτικών ινών και πλούσια σε πρωτεΐνες. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ιδιαίτερα εύκολα στην προετοιμασία τους και έχουν σαν βάση τη σόγια, που αποτελεί εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.

Τα προϊόντα της σειράς Garden Gourmet είναι τα εξής:
• Garden Gourmet Sensational Burger
• Garden Gourmet Sensational Sausage
• Garden Gourmet Vegan Nuggets

Μάλιστα η εταιρεία επενδύει στη συγκεκριμένη κατηγορία και σχεδιάζει να επεκτείνει το portfolio της στο μέλλον. Σημειώνεται ότι η Nestlé, με 135 χρόνια εμπειρίας στην κατηγορία του φαγητού, με αυτά τα τρία plant-based γεύματα, που διατίθενται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, έχει ως στόχο να καλύψει, όχι μόνο τις ανάγκες των Vegans και των Vegetarians, αλλά και όσων αναζητούν εναλλακτική διατροφή, με λιγότερο κρέας.