Σαλάμι με σύκο Κύμης από την Kerkini Farm

6 Ιουλίου 2021

Η Kerkini Farm για πάνω από 20 χρόνια, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις για σωστή και ισορροπημένη διατροφή, παράγει με μεράκι και πάθος κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, ιδανικά για όλη την οικογένεια, μεταφέροντας στο τραπέζι την εμπειρία του φρέσκου ελληνικού κρέατος.


Με 24 βραβεία ποιότητας, τα προϊόντα της Kerkini Farm ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα και την πλούσια απολαυστική τους γεύση, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή για το οικογενειακό τραπέζι αλλά και ένα μοναδικό συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις εστίασης.

Στο ιδιόκτητο σύγχρονο εργαστήριό της, ελέγχει απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων που παράγει, εφαρμόζοντας όλες τις απαιτήσεις του παγκόσμιου προτύπου ασφαλείας και ποιότητας τροφίμων.

Η Kerkini Farm παράγει και διαθέτει τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή Αγορά Τροφίμων, εκλεκτά αλλαντικά και εδέσματα κατευθείαν εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της.

Η νέα γαστρονομική πρόταση της εταιρείας συνδυάζει 100% ελληνικό χοιρινό κρέας της Kerkini Farm με το σύκο Κύμης. Το αποτέλεσμα; Ένα ξεχωριστό προϊόν! Ένα ημίξηρο σαλάμι με σύκο Κύμης. Το σαλάμι ωριμάζει σε αυστηρά ελεγχόμενες φυσικές συνθήκες, ζυμώνεται μαζί με σύκα Κύμης, εκλεκτά μπαχαρικά και μαύρο πιπέρι σε κόκκους που συνδυάζεται μοναδικά με την γεύση του χοιρινού κρέατος