Μέλι, μαστίχα και κανέλα από την οικογένεια Αλαμπασύνη

19 Μαΐου 2021

Αληθινή κανέλα, μοναδική μαστίχα, αγνό μελί, ένας γοητευτικός συνδυασμός γεύσεων με πλούσιο άρωμα και απαλή υφή.

Η οικογένεια Αλαμπασύνη φροντίζει τις μέλισσες από το 1988. Με σεβασμό στη φύση και την παράδοση δημιουργεί μοναδικά γευστικά προϊόντα. Ακολουθώντας την νομαδική μελισσοκομία, τα προϊόντα της είναι πλούσια σε γεύση και ποιότητα.
Εκτός από παραδοσιακό μέλι, η οικογένεια Αλαμπασύνη δημιουργεί μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς όπως Μέλι Θυμάρι Ιονίων Νήσων, Μέλι Πεύκο – Ερείκι, Μέλι με Τζίντζερ και Κουρκουμά, Μέλι με Αμύγδαλα και Κρόκο.
Η νέα πρόταση Μέλι, Μαστίχα και Κανέλα αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία με υπέροχο άρωμα, απαλή υφή που περιέχει όλες τις αντιοξειδωτικές και ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας και της κανέλας.
Μαζί, στην συσκευασία μελιού, θα βρείτε σπόρους από λεβάντα, ρίγανη, θυμάρι ή δεντρολίβανο.
Η οικογένεια Αλαμπασύνη θέλοντας να δείξει τον σεβασμό της απέναντι στις μέλισσες χαρίζει μαζί με κάθε συσκευασία μελιού σπόρους προς φύτευση.
Όπως οι ίδιοι αναφέρουν “Μόλις το βάζο από το μέλι αδειάσει, γεμίστε το με αφράτο χώμα & βάλτε τους σπόρους. Φροντίστε το μέχρι να μεγαλώσει & μια μέλισσα να μπορέσει να το επισκεφθεί. Έτσι μόνο, το βάζο θα “ξαναγεμίσει’’ μέλι.”