Γλυκά Παπαγεωργίου τώρα και με Στέβια

4 Μαΐου 2021

Kεράσι, σύκο, πορτοκάλι, σταφύλι, κυδώνι τώρα με τη Στέβια… γιατί η απόλαυση δεν σταματά!

Τα ώριμα φρούτα, με όλη τη φυσική τους γεύση, είναι αυτά που δίνουν την πάντα ιδιαίτερη ποιότητα της μαρμελάδας “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ” από το 1926. Οι “έξτρα” μαρμελάδες παρασκευάζονται με την πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής της εταιρείας, χωρίς συντηρητικά, πλούσια σε φρούτα και μοναδική υφή, διατηρήστε την καθαρότητα των συστατικών τους και το γνήσιο άρωμά τους.

Τα προϊόντα Papageorgiou αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός μοντέρνου και υγιεινού πρωινού και συνοδεύουν ιδανικά το γιαούρτι και το επιδόρπιο, ενώ αποτελούν τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο «καλωσορίσματος».

Θα τα βρείτε επίσης με τη Στέβια, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, ακόμη και για μια πιο υγιεινή διατροφή και με 60% λιγότερες θερμίδες!

Παπαγεωργίου: 90 χρόνια παράδοση
Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται για τρεις γενιές στην παραγωγή και διανομή Ελληνικών Παραδοσιακών Γλυκών, τα οποία παρασκευάζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές της και με όλη τη φυσική τους γεύση, κατάλληλη για μια υγιεινή διατροφή.

Η γκάμα των Παραδοσιακών Γλυκών Παπαγεωργίου περιλαμβάνει: 10 γεύσεις από μαρμελάδες, 17 ποικιλίες γλυκών κουταλιού, τουρκικές απολαύσεις σε διάφορες γεύσεις με ή χωρίς αμύγδαλο, βανίλια και βύσσινο. Θα βρείτε την πλήρη ποικιλία παραδοσιακών γλυκών της εταιρείας Παπαγεωργίου στο κατάστημά της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Αγ. Mina 11 αλλά και σε πολλά επιλεγμένα καταστήματα ζαχαροπλαστικής και ξηρών καρπών, παντοπωλείων κ.λπ., καθώς και σε αλυσίδες σουπερμάρκετ