Pandrosia: H κορυφαία, ολιστική πρόταση για υγεία, ομορφιά, μακροζωία.

2 Φεβρουαρίου 2019

Τα προϊόντα περιποίησης και διατροφής Pandrosia είναι καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά κι έχουν πάθος για τον άνθρωπο!

«Θέλουμε να νιώσουν καλά οι άνθρωποι, υγιείς και όμορφοι χρησιμοποιώντας τα υλικά της μητέρας φύσης», αναφέρει χαρακτηριστική η οικογένεια Δρόσου όταν μιλά για τη Pandrosia.
Η οικογένεια Δρόσου έχει βαθιές ρίζες, στο πανέμορφο νησί της Κω. Ο Παύλος Δρόσος είναι ένας άνθρωπος, που έχει μια ιδιαίτερη, βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του. Μια βαθιά γνώση των σπάνιων φυσικών, βιολογικών θησαυρών, που κρύβει το νησί του. Πριν κάποια χρόνια, αποφάσισε να φυτέψει στα κτήματά του, στο Πυλί της Κω, το Θαύμα της Φύσης, που ονομάζεται αλόη.
Σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης του θαύματος της αλόης, ο κύριος Δρόσος είχε στο πλευρό του, όλη την οικογένεια. Σήμερα, η Pandrosia είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που καλλιεργεί βιολογική αλόη, κορυφαίας ποιότητας.
Στη συνέχεια, συνδυάζει δημιουργικά την αλόη με το σπάνιο φυσικό πλούτο, από φυτά και βότανα, που κρύβει η Κως, κι όλος αυτός ο βιολογικός πλούτος «σφραγίζετε» με προσοχή στα προϊόντα Pandrosia.
Στην Pandrosia καλλιεργούν τρόφιμα και καλλυντικά με βιολογική αλόη, συνδυάζοντας το βιολογικό ελαιόλαδο, τα βότανα, τους καρπούς και το μέλι της Κω με στόχο να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και προσιτή λύση, που αποδεδειγμένα χαρίζει καλή υγεία και ευζωία σε όλους.

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα της Pandrosia εδώ


Pandrosia.gr

Βιολογικό Κτήμα: Ασφενδίου-Πυλίου, Κως 85300
Κεντρικά γραφεία: Πυλί, Κως 85300, Τ: 22420 42477
Υποκατάστημα: Λαέρτου 48, Αθήνα 16121. Τ: 210 7643936