Ο χρυσός πλούτος της μελισσοκομίας Τριδήμας

10 Ιανουαρίου 2019

Η Μελισσοκομία Τριδήμα «3 Μέλισσες» παράγει εξαιρετικής ποιότητας μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, κερί και άλλα προϊόντα μελιού.

Από το 1980 η Μελισσοκομία Τριδήμα παράγει εξαιρετικής ποιότητας μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, κερί και άλλα προϊόντα μελιού. Τα μελίσσια της βρίσκονται στις Χάρτες της Άνδρου, σε ένα ιδανικό περιβάλλον για τη δημιουργία του μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων.
Το μέλι, η πολυτιμότερη τροφή του ανθρώπου, αρωματικό και γλυκό, προέρχεται από το νέκταρ των φυτών, το οποίο μαζεύουν οι μέλισσες και το μεταβάλλουν για την τροφή τους σε ένα πυκνότερο υγρό που τελικά αποθηκεύουν στις κηρήθρες τους.
Τροφή γνωστή για τα θρεπτικά συστατικά της και τις ευεργετικές ιδιότητες της, δίνει ενέργεια στους μυς, διαύγεια στο μυαλό, απολυμαίνει και ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα. Μελέτες έχουν δείξει πως η τακτική κατανάλωση μελιού δίνει σφρίγος στον οργανισμό και συντελεί στην παράταση της ζωής.
Ο βασιλικός πολτός, από την άλλη, είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, λιπιδίων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων χρήσιμων για την καλή υγεία του οργανισμού.
Η γύρη από την φύση της περιέχει όλα τα απαραίτητα δομικά στοιχειά και όλη την ζωτική ενέργεια για να δημιουργήσει και να υποστηρίξει νέα ζωή. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο την κάνει ασύγκριτη με οποιαδήποτε άλλη τροφή ή διατροφικό συμπλήρωμα. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, ζάχαρα, λιπαρές ουσίες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αυξητικούς παράγοντες, ορμόνες, ένζυμα, και άλλα.
Η Μελισσοκομία Τριδήμα με αγάπη για την παράδοση και τα προϊόντα μελιού παράγει μέλι από θυμάρι, ρείκι και σφένδαμο, νωπή μελισσοκομική γύρη, βασιλικό πολτό, βάμμα πρόπολης, μελισσοκομικό κερί, κηραλοιφή θέλοντας να προσφέρει ότι πιο αγνό και υγιεινό προσφέρει η φύση.