Home sweet home: Χειροποίητες γεύσεις από σπίτι

4 Ιανουαρίου 2019

Οι μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού και τα παραδοσιακά προϊόντα της Home Sweet Home μας ταξιδεύουν πίσω στο… σπίτι.

Το μεράκι και η αγάπη για τις μαρμελάδες και τα παραδοσιακά προϊόντα, ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το εργαστήριο HOME SWEET HOME. Μια οικογενειακή επιχείρηση από την Πάρο που αποτελεί την στέγη παλιών παραδοσιακών συνταγών, φρέσκων ιδεών και εξέλιξης ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Φρέσκα φρούτα εποχής και αγνά υλικά σε συνδυασμό με τις συνταγές της “μαμάς” και τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο παρασκευής είναι αυτά που δίνουν την αξεπέραστη γεύση και τα αρώματα που μας ταξιδεύουν πίσω στο “σπίτι“.

Ξεχωριστές από κάθε άποψη οι μαρμελάδες της Home Sweet home, προσφέρουν μια υπέροχη φρουτένια αλλά και γλυκιά γεύση για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα. Οι παραδοσιακές συνταγές με τα αγνά υλικά και τα καλύτερα φρούτα, χωρίς προσθήκες συντηρητικών και ενισχυτικών, δημιουργούν ένα άριστο προϊόν ιδιαιτέρα αρωματικό σαν μια έκρηξη γεύσης στον ουρανίσκο!!! Θα τις βρείτε σε 16 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Επιπλέον, γλυκά του κουταλιού βασισμένα στην παράδοση αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα φρούτα και τις παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας ώστε να αποδώσουν το καλύτερο άρωμα και την τελειότερη γεύση του κάθε φρούτου. Ενώ από το εργαστήρι δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παραδοσιακά προϊόντα της Πάρου. Μια σειρά από πάστες ελιάς εξαιρετικής ποιότητας εμπλουτισμένες με βότανα και μυρωδικά, ελιά σε γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα, άγρια κάπαρη και κρίταμο είναι μερικές από τις γευστικές προτάσεις της εταιρείας που σας καλούν να τις δοκιμάσετε.

Βρείτε τα προϊόντα του εργαστηρίου Home Sweet Home εδώ