Δημιουργήστε το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο μενού

10 Δεκεμβρίου 2018

Θέλετε κι εσείς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, αλλά δεν ξέρετε το πως; Υπάρχει λύση!

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, αλλά δεν ξέρετε τι και πως να το φτιάξετε σας έχουμε την λύση. Τα Μαθήματα Μαγειρικής έχουν ετοιμάσει έναν μήνα γεμάτο σεμινάρια μαγειρικές για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι κι όχι μόνο.
Αν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε την διαφορά επιλέξτε ανάμεσα από ένα παραμυθένιο μενού στο «Τραπέζι των Χριστουγέννων » ή εκπαιδευτείτε στο «Χριστουγεννιάτικες Σαλάτες» και δείτε πόσο μοναδικό μπορεί να γίνει το μενού των εορτών. Δημιουργήστε μοναδικά γλυκά, μπισκότα, τούρτες, μάθετε πως να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό εορταστικό πρωινό και κάντε τα φετινά Χριστούγεννα μοναδικά γευστικά!
Πιο αναλυτικά, οι «Χριστουγεννιάτικες Σαλάτες» σας περιμένουν στις 10/12 με τέσσερις διαφορετικές επιλογές που τις διαφοροποιεί η δημιουργικότητα του σεφ, τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης μέχρι την σύνθεση τους. Η πρώτη σαλάτα περιλαμβάνει τραγανά σαλατικά με καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς, ρόδια, σουσάμι και μανούρι στην σχάρα με βινεγκρέτ μελιού. Η συνέχεια έρχεται με ανάμεικτη σαλάτα με μήλο, αχλάδι, σταφίδες, blue cheese και πετιμέζι, καθώς και με την κλασική Waldorf με μήλο, σέλερυ και καρύδια και τέλος το μάθημα θα ολοκληρωθεί με σαλάτα με προσούτο, φιλέτα πορτοκαλιού, καπνιστό τυρί και βινεγκρέτ βαλσάμικου. Κόστος σεμιναρίου 26,90€
Στις 12/12 το πρωί στρώνουμε το «Τραπέζι των Χριστουγέννων» δημιουργώντας ένα μενού που σερβίρεται στα καλύτερα εστιατόρια την περίοδο των Χριστουγέννων και θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως λόγω του ιδανικού συνδυασμού των γεύσεων. Ξεκινώντας από μια υπέροχη σαλάτα με σπανάκι, σελινόριζα, σύκα, καραμελωμένα καρύδια, ρόδια και σως μπλε τυριού, ακολουθεί χοιρινό μελωμένο και γλασαρισμένο με σιρόπι σφένδαμου και μουστάρδα, συνοδευόμενο με αρωματικό πιλάφι μαγειρεμένο με σταφίδες, cranberries και κουκουνάρια. Πιάτα, βγαλμένα από τα παραμύθια,που θα χαρίσουν λίγη από την μαγεία της πιο όμορφης γιορτής στο τραπέζι σας! Κόστος συμμετοχής 26,90€

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα σεμιναρίων εδω