Delivery coctails γίνεται; Κι όμως, γίνεται!

29 Νοεμβρίου 2018

Μπορεί στο εξωτερικό τα delivery coctails να είναι γνωστά εδώ και χρόνια, στην Ελλάδα έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία 5ετία κι έχουν κατακτήσει το δικό τους μερίδιο αγοράς

Πόσο ελκυστικό ακούγεται να έχεις στην πόρτα σου ένα cocktail όταν εσύ το επιθυμείς; Είτε πρόκειται για ένα μόνο ποτό, είτε πρόκειται για όλα τα cocktails που θέλεις να προσφέρεις σε ένα πάρτι που ετοιμάζεις ή ακόμα και σε ένα εταιρικό event, η λύση είναι απλή. Απλώς το παραγγέλνεις κι έρχεται στην πόρτα σου, όταν εσύ το επιθυμείς!

Αυτόν τον καινούριο τρόπο λανσάρει με υπερηφάνεια το μπαρ TYCO (Take Your Cocktail Out) που εδρεύει στο πεζόδρομο της Ρόμβης, το οποίο από την πρώτη μέρα που άνοιξε προσέφερε την δυνατότητα να πάρεις το cocktail σου στο χέρι όσο απολαμβάνεις μία υπέροχη αθηναϊκή βόλτα. Σήμερα, οι πλέον έμπειροι ποδηλάτες-κούριερ του μαγαζιού είναι έτοιμοι να βάλουν «φωτιά» στα πετάλια τους για να παραδώσουν το ποτό σου ακόμα δροσερό και λαχταριστό σε λιγότερο από δέκα λεπτά, στην πόρτα σου! Θα βρεις 6 signature cocktails, long drinks, classic cocktails και ποτά, με τις τιμές να αρχίζουν από τα €5. Από €4,5 αν επιλέξεις κάτι χωρίς αλκοόλ. Μέσα στα μελλοντικά πλάνα του TYCO είναι προφανώς να επεκταθεί και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας και να προσφέρει απόλαυση σε όλο και περισσότερο κόσμο.

TYCO
Οι ποδηλάτες-κούριερ της TYCO φέρνουν το coctail στην πόρτα σου!

Αν τώρα θες έτοιμα τα cockails σου για ένα εταιρικό event ή bachelor parties, γάμους, βαφτίσεις και beach parties, η ομάδα του Drinkworks θα συμβάλλει σημαντικά στην διοργάνωση μιας επιτυχημένης γιορτής, παρέχοντας ποτά άριστης ποιότητας, τα όποια θα είναι περιζήτητα καθ’όλη τη διάρκεια του party αλλά και μετά! Η ιδέα γεννήθηκε το 2009 από τον Απόστολο Γεωργόπουλο και τον Ορέστη Αργυρόπουλο, όταν καλεσμένοι σε ένα πάρτι διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν cocktails, καθώς όλοι πίστευαν ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα στην παρασκευή τους. Τότε, αποφάσισαν να κάνουν τα δροσιστικά ποτά εύκολα και διαθέσιμα προς όλους, και έτσι, μετά από αρκετή έρευνα και δεκάδες δοκιμές, τόσο στις παρασκευές όσο και στα logistics, δημιουργήθηκε η DrinkWorks. Η εταιρεία φέρνει στην πόρτα σου τα πλήρως εξοπλισμένα kits, µε όλα τα απαραίτητα υλικά, για να φτιάξεις και να απολαύσεις τα πιο δροσιστικά cocktails στο σπίτι. Κάθε kit περιλαμβάνει επώνυμα αλκοολούχα ποτά, φρέσκα φρούτα, σιρόπια, αξεσουάρ παρασκευής, ποτήρια, συνταγές ακόμα και τον πάγο! Όλα αυτά έρχονται στον χώρο σου μέσα σε καλαίσθητα κουτιά. Κι αν δεν θες να φτιάξεις εσύ τα cocktails, είτε επιλέγεις τα έτοιμα προς κατανάλωση Cockatail in Jar, τα οποία έρχονται έτοιμα σε γυάλινα βαζάκια ή μπορείς να ζητήσεις τον προσωπικό σου bartender. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία στέλνει τα cocktails της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

DrinkWorks
Η DrinkWorks φέρνει στην πόρτα σου τα πλήρως εξοπλισμένα kits, µε όλα τα απαραίτητα υλικά, για μοναδικά coctails

Βρείτε τα cocktails της Drinkworks εδώ και της TYCO εδώ