Mille: ένα ζαχαροπλαστείο αλλιώτικο από τα άλλα

2 Δεκεμβρίου 2018

Παράγει μόνο ένα γλυκό, κι όμως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την εξαιρετική αισθητική του. Ο λόγος για το ζαχαροπλαστείο Mille στο Λονδίνο.

Το ζαχαροπλαστείο Mille, στο Πάντινγκτον του Λονδίνο, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα και να κερδίσει τις εντυπώσεις παρόλο που μετρά μόλις λίγο καιρό λειτουργίας. Με στόχο να προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους πελάτες του, δημιουργεί γλυκά που ξεχωρίζουν για την εμφάνιση και την γεύση τους.
Το ζαχαροπλαστείο Mille παρασκευάζει αποκλειστικά και μόνο ένα γλυκό: το Gateau Mille Crepes. Πρόκειται για ένα κέικ με πολλαπλές στρώσεις λεπτών pancakes σε διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς. Με παρουσίαση που τιμά ιδιαιτέρως την λιτή αρχιτεκτονική, τις απλές γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα, οι 8 δημιουργίες του Mille θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά.
Με αύρα, αισθητική αλλά και γλυκά που ξεχωρίζουν για την γεύση τους, οι ιθύνοντες του ζαχαροπλαστείου χρησιμοποιούν εκλεκτές πρώτες ύλες, επιλεγμένες από διάφορα σημεία του κόσμου, όπως λεμόνια από την Σικελία, matcha από το Κιότο της Ιαπωνίας και την εξαιρετική σοκολάτα Valrhona από την Γαλλία.
Όλα τα κέικ του ζαχαροπλαστείου Mille περιέχουν κι ένα πολύ ελαφρύ στρώμα γαλλικής, κρέμας ζαχαροπλαστικής, που απογειώνει την γεύση τους. Δοκιμάστε το κέικ με κρέμα κι άρωμα καφέ, διακοσμημένο με κόκκους καφέ, νιφάδες σοκολάτας, καρύδας και σκόνη χρυσού ή το passion fruit με διακόσμηση από φλούδες κρέμας passion fruit, κομματάκια πορτοκάλι, νιφάδες καρύδας και θυμάρι. Τα κέικ του ζαχαροπλαστείου Mille διατίθενται σε γεύσεις: λεμόνι, μάτσα, earl grey, καφέ, passion fruit, σουσάμι, σοκολάτα και την κλασική εκδοχή με την γαλλική κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.patisseriemille.com