Dardouma Family: Παραδοσιακά ζυμαρικά με ιστορία 100 χρόνων

2 Οκτωβρίου 2018

Τραχανάς γλυκός, ξινός, με γιαούρτι, με Goji Berry καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά υψηλής διατροφικής αξίας μπορεί κανείς να βρει στην Dardouma Family, το οικογενειακό εργαστήριο ζυμαρικών της Εύβοιας, με παράδοση 100 χρόνων.

Η Dardouma Family είναι ένα πρότυπο οικογενειακό εργαστήριο ζυμαρικών, το οποίο παράγει χειροποίητο τραχανά και ζυμαρικά. Με παράδοση και εμπειρία 100 χρόνων στα χειροποίητα ζυμαρικα που περνά από γενιά σε γενιά το όνειρο της γιαγιάς Μαρίας, έγινε πραγματικότητα και σήμερα τα αδέλφια Ιωάννη και Ευάγγελο Μάλλιο έχουν δημιουργήσει τον δικό τους χώρο παραγωγής και τυποποίησης στην Νότια Εύβοια. Το εργαστήριο τους είναι ένας επισκέψιμος χώρος γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που προωθεί τις Ελληνικές και τοπικές γεύσεις. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, που απευθύνονται άμεσα στις αισθήσεις: μπορούν να γευτούν, να μυρίσουν, να αγγίξουν το παραγόμενο προϊόν και να «λερώσουν» τα χέρια τους!
Με γνώμονα την Μεσογειακή Διατροφή, τα αδέρφια παρέχουν σεβόμενοι τον σύγχρονο καταναλωτή, γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας απελευθερωμένα από συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα γεύσης. Η παραγωγή ελέγχεται αυστηρά σε όλα τα στάδια, εφαρμόζοντας το πρότυπο διασφάλισης τροφίμων. Μοναδικός στόχος της Dardouma Family η παροχή υψηλής, λιτής, ελληνικής μαγειρικής!
Η σειρά με τους χειροποίητους τραχανάδες αποτελεί παράδειγμα γαστρονομικού πλούτου όπου η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη και η σύζευξη του χθες με το σήμερα αναγκαία! Τα δύο αδέρφια παράγουν 22 διαφορετικούς κωδικούς χειροποίητου τραχανά και ζυμαρικών. Διαφοροποιούνται στο εμπόριο, γιατί είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένοι στο χέρι και οι γευστικοί συνδυασμοί τους είναι ιδιαίτεροι και μοναδικοί. Λόγου χάρη, ο τραχανάς Goji Berry και ο τραχανάς ολικής άλεσης με αλεύρι DINKEL, είναι προϊόντα που απευθύνονται σε ειδικό κοινό που προσέχει την διατροφή του. Ο τραχανάς αποτελεί βάση της μεσογειακής διατροφής και ο συνδυασμός του με υπερτροφές προσφέρει γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας!
Τα προϊόντα της Dardouma Family μπορεί να τα βρει κανείς σε επιλεγμένα καταστήματα μεσογειακής διατροφής στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή αγορά.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Dardouma Family
ΒΕΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΕΥΒΟΙΑ 34500
Τηλέφωνο: 22230 91101, 6972443483
Email: [email protected]
Site: www.dardoumafamily.gr