Μάθαμε πως διατηρεί τη σιλουέτα της η Meghan Markle

3 Σεπτεμβρίου 2018

Αναμφίβολα η Meghan Markle είναι το πρόσωπο της χρονιάς, καθώς όλος ο πλανήτης παρακολουθεί την νέα Δούκισσα του Sussex και τον πρίγκιπα Harry.

Μπορεί η Meghan Markle να δυσκολεύεται να μάθει το βασιλικό πρωτόκολλο και να κάνει μικρά λάθη σε κάθε της εμφάνιση, ωστόσο δεν παύει να είναι, ίσως, η πιο καλλίγραμμη δούκισσα και να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Αν και δεν είχε ποτέ της πρόβλημα βάρους γιατί γυμνάζεται από πολύ μικρή ηλικία, είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένη σε ό,τι αφορά τη διατροφή της και ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. H όμορφη Αμερικανίδα, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, θεωρεί πως το μυστικό στη διατροφή της που της χαρίζει ενέργεια, λάμψη στο δέρμα και ευεξία είναι το πρωινό της.

Το πρόγραμμα διατροφής της Meghan Markle

Πρωινό
Βρώμη με μπανάνες και νέκταρ αγάυης. Ένα πρωινό το οποίο ενισχύει την ενέργεια της, μειώνει την όρεξη για ζάχαρη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της. Εναλλακτικά ένα γεύμα με μούρα Acai ανακατεμένα με σκόνη από μούρα Acai και ένα πράσινο smoothie από φρέσκα πράσινα λαχανικά εποχής.
Μεσημεριανό
Σαλάτα με κοτόπουλο ή  σολομό
Σνακ
Ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου
Βραδινό
Ζυμαρικά με κολοκυθάκια, παρμεζάνα και ένα ποτήρι κρασί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Meghan δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στις τηγανιτές πατάτες. Έτσι τις περιόδους που είναι πιο χαλαρή σχετικά με τη σιλουέτα της, συχνά υποκύπτει στην αγαπημένη της διατροφική “αμαρτία”. Επίσης, αν βρίσκεται σε κάποιο ξενοδοχείο της αρέσει να τρώει για πρωινό αβγά ποσέ και φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης με αβοκάντο, ενώ το μεσημέρι διαλέγει θαλασσινά και το βράδυ σούπα.