FoodCo Ελαιουργείο Παναγιωτάκη και Καφές Τσιρογαλάκη: Συνεχιστές της παράδοσης

5 Μαρτίου 2018

Με έδρα το Αρκαλοχώρι της Κρήτης η FoodCo Παναγιωτάκης μέσα από μία παράδοση γενεών παράγει και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα από τους καρπούς της ελιάς και του καφέ.

Η FoodCo Παναγιωτάκης ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2016 και ο σκοπός της είναι η ανάπτυξη δύο οικογενειακών επιχειρήσεων, του ελαιουργείου της οικογένειας Παναγιωτάκης και του Καφέ Τσιρογαλάκη. Δύο οικογενειακές επιχειρήσεις των οποίων η ιστορία ξεκινάει μέσα στους περασμένους αιώνες έχοντας ως κοινό άξονα την παραγωγή και την διάθεση κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων από τους καρπούς της ελιάς και του καφέ.

Η ιστορία του ελαιουργείου Παναγιωτάκης ξεκινάει το 1895 από το Δραπέτι Μονοφατσίου με την έδρα να μεταφέρεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις το 1956 στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης. Είναι η εταιρία που φέρνει για πρώτη φορά στην Κρήτη το φυγοκεντρικό μηχάνημα.

FoodCo Ελαιουργείο Παναγιωτάκη και Καφές Τσιρογαλάκη: Συνεχιστές της παράδοσης
FoodCo Ελαιουργείο Παναγιωτάκη και Καφές Τσιρογαλάκη: Συνεχιστές της παράδοσης

Στην ίδια περιοχή ανοίγει για πρώτη φορά το 1961 ο Μιχάλης Τσιρογαλάκης το πρώτο του καφεκοπτείο παράγοντας αυθεντικές γεύσεις που ξεχώριζαν και ξεχωρίζουν μέχρι και σήμερα.

Με πίστη στην οικογενειακή παράδοση, σεβασμό στον καταναλωτή και αφοσίωση στην κορυφαία ποιότητα οι δύο επιχειρήσεις εξακολουθούν να προσφέρουν αγνά προϊόντα κορυφαίας παραγωγής αναδεικνύοντας τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των καρπών που επεξεργάζονται.

Μάθετε περισσότερα για τις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις στο http://www.foodco.gr/index.html