Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

17 Ιανουαρίου 2018

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις πεντακόσιες!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Διαγωνισμός έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά μεγάλο, καθώς στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018» έχουν λάβει μέρος σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους τους.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο
Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Ο διαγωνισμός που συνδιοργανώνουν η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης, απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους όσο και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό. Με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου και Αττικής «Ακρόπολις», ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής θα προβάλει τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων Chef στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Για το 2018 η αγωνία κορυφώνεται καθώς εκτός από τον «Greek Chef 2018» εγκαινιάζεται και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που έγινε θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ