Three Dots and a Dash: Τέλειο. Τελεία και παύλα.

18 Δεκεμβρίου 2017

Μήπως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε και εσείς τις πιο… cool tailor made υπηρεσίες bartending; Ο λόγος φυσικά για την εταιρεία «Three Dots and a Dash» που οι υπηρεσίες της είναι τόσο ευρηματικές όσο και ο τίτλος της.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κώδικα Μορς για να ανακαλύψετε τι ακριβώς σημαίνει το αινιγματικό «Three Dots and a Dash», το οποίο παρεμπιπτόντως αντιστοιχεί στο γράμμα «V» και χρησιμοποιήθηκε ως συντόμευση της νίκης (Victory) στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται για μια άκρως απόρρητη στρατιωτική επιχείρηση που αν σας την αποκαλύψουμε θα πρέπει να… υποστείτε τις συνέπειες αλλά για τις πιο… cool tailor made υπηρεσίες bartending.

 ήρθε η στιγμή να απολαύσετε και εσείς τις πιο... cool tailor made υπηρεσίες bartending;
Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε και εσείς τις πιο… cool tailor made υπηρεσίες bartending;

Όπως πολύ σωστά καταλάβατε η εταιρεία «Three Dots and a Dash» με τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες μπαρ, δημιουργήθηκε για να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όπως άλλωστε και το ομώνυμο cocktail της που μπορεί να συνοδεύεται από ένα όνομα γλωσσοδέτη, όμως ακόμη και μονοσύλλαβο τίτλο να είχε, σίγουρα θα μπερδεύατε τα λόγια σας όταν θα το δοκιμάζατε. Φανταστείτε ένα δελεαστικό συνδυασμό με ρούμι από την Μαρτινίκη και την Ντεμεράρα, μέλι και εσπεριδοειδή. Και τώρα ολοκληρώστε την εικόνα με την ανατρεπτική του γαρνιτούρα: τα τρία κερασάκια μαζί με το bamboo stick που αντιπροσωπεύoυν τις τρεις τελείες και την παύλα στον Κώδικα Μορς που λέγαμε νωρίτερα. Πως να μην υποστεί ισχυρό σοκ ο ουρανίσκος σας;

Τι ακριβώς όμως είναι η εταιρεία «Three Dots & a Dash» με το εκκεντρικό όνομα; Οι δραστηριότητες της «Three Dots and a Dash» κινούνται σε δύο βασικούς άξονες : το bar catering και το bar consulting. Όσον αφορά το Bar catering η «Three Dots & a Dash» αναλαμβάνει την πλήρη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης. Από την αρχή μέχρι το τέλος, φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή της ενώ παρέχει τα αναλώσιμα, τον εξοπλισμό, το αξιόπιστο προσωπικό και τον επαγγελματισμό για επιτυχία της. Ενδεικτικά παραδείγματα εκδηλώσεων είναι ιδιωτικά parties, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, γάμοι, βαφτίσεις και όχι μόνο. Αναφορικά με το Bar consulting, η εταιρεία «Three Dots & a Dash» αναλαμβάνει την πλήρη και επαγγελματική οργάνωση χώρων μαζικής εστίασης όπως επίσης και την εμπεριστατωμένη εκπαίδευση του προσωπικού τους. Από το σχεδιασμό εσωτερικού bar, δημιουργία menu ως και συμβουλές διαχείρισης αποθεμάτων και reporting, έχει τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεται το στήσιμο και στη συνέχεια, η επιτυχημένη λειτουργία ενός χώρου μαζικής εστίασης.

Οι δραστηριότητες της «Three Dots and a Dash» επικεντρώνονται στο bar catering και το bar consulting.
Οι δραστηριότητες της «Three Dots and a Dash» επικεντρώνονται στο bar catering και το bar consulting.

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Greek Gourmet, η «Three Dots & a Dash» σας αποκαλύπτει τη συνταγή του αγαπημένου γιορτινού κοκτέιλ, Christmas Pum-Pum:

Christmas Pum-Pum

50 ml Edinburgh’s Christmas Gin

20 ml Fresh Lime Juice

10 ml Fresh Ginger Juice

20 ml Pumpkin Puree

20 ml Honey – Spiced Syrup (1:1, Sage – Clove – Nutmeg)

2 ds Orange Bitters

topup with Aspall Suffolk Draught Cyder

Εκτέλεση: Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το Cyder στο shaker και χτυπάμε για περίπου 12 δευτερόλεπτα. Σε ένα ωραίο ποτήρι Collins με κανονικό πάγο διπλοσουρώνουμε και απογεμίζουμε με το Aspall Suffolk Draught Cyder. Γαρνίρουμε με μία φλούδα πορτοκαλιού και δυόσμο.

Μάθετε περισσότερα στο: www.3dd.gr