Κοινωνική Προσφορά από την ΕΒΟΛ

6 Δεκεμβρίου 2017

Με συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ και του ΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος ανακοίνωσε όσες ενέργειες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και την ΕΒΟΛ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ και του ΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος ανακοίνωσε πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου γίνεται ολοένα και πιο εύρωστος οικονομικά σημειώνοντας αύξηση του τζίρου στον μήνα Νοέμβριο που αγγίζει το 10% και αντιστοιχεί σε 18 εκατ. ευρώ ενώ ανέφερε πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κλείσει με καθαρά κέρδη 2 εκατ. ευρώ. Το γεγονός αυτό όπως ανέφερε ο κ. Πρίντζος είναι αυτό το οποίο «δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία τη στήριξη που έχει η ΕΒΟΛ από τους ντόπιους καταναλωτές».

Συνοπτικά η εν λόγω προσφορά εστιάζει σε μπόνους στην τιμή των σιτηρών, σε υποτροφίες 15 φοιτητών, σε διατακτικές και τρόφιμα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη αλλά και σε στήριξη των ιδρυμάτων της περιοχής. Όλες οι ενέργειες θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ΕΒΟΛ συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία τη στήριξη που έχει η ΕΒΟΛ από τους ντόπιους καταναλωτές
Η ΕΒΟΛ συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, ανταποδίδοντας στην τοπική κοινωνία τη στήριξη που έχει η ΕΒΟΛ από τους ντόπιους καταναλωτές

Αναλυτικότερα η διοίκηση του συνεταιρισμού αποφάσισε να δώσει επιπλέον 2-3 λεπτά το κιλό στους παραγωγούς που έχουν παραδώσει σιτάρι στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, ένα κόστος το οποίο υπολογίζεται για το Συνεταιρισμό από 80.000 έως και 100.000 ευρώ.

Επιπλέον ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ παραδίδει στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη βιβλιάρια τραπεζικού λογαριασμού για 15 φοιτητές από όλη τη Μαγνησία που σπουδάζουν εκτός Θεσσαλίας και οι οποίοι θα λάβουν υποτροφία 400 ευρώ το μήνα για 9 μήνες.

Πηγή: http://www.taxydromos.gr