Διεθνής Έκθεση Middle East Organic & Natural Products Expo Dubai

2 Οκτωβρίου 2017

Από τις 11 μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Dubai η διεθνής έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE).

Το εκθεσιακό κέντρο Dubai International Convention and Exhibition Centre θα φιλοξενήσει την έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE) η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-13 Δεκεμβρίου του 2017. Η έκθεση όπως αναφέρεται και στον τίτλο της εστιάζει το ενδιαφέρον της σε natural, organic και premium προϊόντα τα οποία αφορούν στους τομείς της διατροφής, της ομορφιάς και της υγείας.

Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE)
Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE)

Πρόκειται για το μεγαλύτερο B2B γεγονός στην περιοχή της Μέσης Ανατολής λόγω των πλατφορμών εμπορικών συναντήσεων (Hosted Buyer Programme, Business Matchmaking, Vip Buyer Engagement, Online 2 Offline strategy) που βρίσκουν εφαρμογή σε αυτήν. Το γεγονός δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες εκθέτες να προγραμματίσουν τις συναντήσεις τους με σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου από τη Μέση Ανατολή και GCC προτού ακόμα ξεκινήσει η έκθεση εξασφαλίζοντας έτσι μία επιτυχημένη συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.naturalproductme.com