Gourmet λιχουδιές για το σκύλο μας!

11 Μαΐου 2017

Ο Γιώργος Παπαλεοντίου προσφέρει στο σκύλο μας τα πιο νόστιμα και υγιεινά σνακ!

Όταν ο Γιώργος Παπαλεοντίου αποφάσισε να μάθει περισσότερα για όλα τα άγνωστα συστατικά που αναγράφονταν στις ετικέτες των σκυλοτροφών έμεινε έκπληκτος από το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά δεν ήταν και η πιο υγιεινή επιλογή για τους τετράποδους φίλους μας. Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει το καλύτερο για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Εκείνος μπήκε στην κουζίνα και η Σούκι, η τυχερή σκυλίτσα του, ανέλαβε τις γευστικές δοκιμές. Έτσι δημιουργήθηκαν τα προϊόντα Kyon.

Κύων στα αρχαία ελληνικά σημαίνει σκύλος, στα νέα ελληνικά χρησιμοποιείται πλέον για να υποδηλώσει τις πιο νόστιμες και υγιεινές νοστιμιές για σκύλους δια χειρός του Γιώργου Παπαλεοντίου. Έπειτα από αρκετές προσπάθειες και με τη συνεισφορά άλλων τετράποδων φίλων η παρέα κατέληξε σε έξι διαφορετικές γεύσεις για τις πιο νόστιμες και υγιεινές σκυλολιχουδιές! Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Kyon είναι αυστηρά επιλεγμένα και κατάλληλα για βρώση από ανθρώπους ενώ προέρχονται από επιλεγμένους τοπικούς Έλληνες παραγωγούς!

Ένας σεφ για το σκύλο μας!

Οι λιχουδιές που μπορούμε να βρούμε όλο τον χρόνο είναι ψητό μπέικον με γραβιέρα Τήνου και θυμάρι, μπανάνα με κανέλα Κεϋλάνης και θυμαρίσιο μέλι, κολοκύθα με φασκόμηλο και τζίντζερ, παντζάρι με σπανάκι και καρότο, προσούτο Ευρυτανίας με κουρκουμά και ρίγανη και φυστικοβούτυρο με μαύρη μελάσσα και λιναρόσπορο. Οι λιχουδιές προσφέρονται σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, μεγάλη και μικρή, ώστε να επιλέξουμε ποια είναι εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σκύλου μας.

Μπισκότα με Προσούτο Ευρυτανίας , Κουρκουμά και Ρίγανη για το σκύλο μας!
Υγιεινά μπισκότα με Προσούτο Ευρυτανίας , Κουρκουμά και Ρίγανη για το σκύλο μας!

Καθώς μας αρέσει να γνωρίζουμε πως όλα είναι φροντισμένα στην εντέλεια αξίζει να αναφέρουμε πως το εργαστήριο της «Kyon» διαθέτει έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές HACCP.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Kyon στο site https://www.kyonnaturaldogfood.com/