4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

27 Απριλίου 2017

Το διήμερο 22-23/05, γερμανικές εταιρίες συναντούν Έλληνες παραγωγούς στο 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στην Καβάλα με σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων. 

Δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και με σκοπό την προώθηση των πρωτοβουλιών και δράσεων των εταιριών-μελών του, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συνεργάζεται με την εταιρία-µέλος BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, και διοργανώνει το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στην Καβάλα.

Το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων είναι προ των πυλών.
Το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων είναι προ των πυλών.

Το διήμερο φόρουμ (22-23/05) έχει ως σκοπό την προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων και ο σχεδιασμός του προβλέπει τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου με την ακόλουθη διεξαγωγή B2B συναντήσεων των γερμανικών εταιριών με Έλληνες παραγωγούς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί η πρώτη μέρα του φόρουμ (22/05) περιλαμβάνει ομιλίες από προσωπικότητες του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού τομέα καθώς και από εκπροσώπους συνδέσμων. Την ολοκλήρωση του συνεδριακού μέρους ακολουθεί δείπνο για όλους τους καλεσμένους.

Η δεύτερη μέρα (23/05) η οποία θα φέρει και τη λήξη του φόρουμ περιλαμβάνει σύντομες παρουσιάσεις από τις συμμετέχουσες ελληνικές και γερμανικές εταιρείες με τις ανάλογες B2B συναντήσεις ανάμεσα στους Έλληνες παραγωγούς, αγροτικούς συνεταιρισμούς και τις γερμανικές εταιρείες που επιθυμούν να προβούν σε εισαγωγή ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων. Παράλληλα προς τις δράσεις θα υπάρχουν τοποθετημένα μικρά stands στα οποία οι ελληνικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα παραγωγής τους ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν.