Νικητής του Βραβείου Καλύτερης Διαχείρισης Εταιρείας, η Rational.

16 Ιουνίου 2022

Η RATIONAL κέρδισε το βραβείο της εταιρείας με την καλύτερη διαχείριση για τρίτη φορά

Περήφανη νικήτρια του βραβείου καλύτερης διαχείρισης και με σφραγίδα ποιότητας που απονέμεται από την Deloitte Private, την Credit Suisse, την Frankfurter Allgemeine Zeitung και την Bundesverband der Deutschen Industrie e.V. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Rational.

«Η Rational δεν είναι μόνο το σημείο αναφοράς για τις γερμανικές μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά, επίσης, αντιπροσωπεύει μια ισχυρή και καλά μελετημένη οικονομία σε ταραχώδεις εποχές», τόνισε ο Markus Seiz, Διευθυντής Προγράμματος Καλύτερης Διαχείρισης Εταιρείας και Διευθυντής της Deloitte Private

Και στους τέσσερις βασικούς τομείς της στρατηγικής, της παραγωγικότητας και της καινοτομίας, της εταιρικής κουλτούρας καθώς και των οικονομικών και της διακυβέρνησης, η Rational πέτυχε να πείσει το κοινό, αποτελούμενο από διάσημους εκπροσώπους από τις επιχειρήσεις, την επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης, σε όλο τον κόσμο και να αποσπάσει ένα ακόμη βραβείο στην διοίκηση.

Στην τελετή βράβευσης στο Ντίσελντορφ, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Markus Paschmann πρόσθεσε: «Η RATIONAL είχε πάντα έναν “σκοπό”: Προσφέρουμε τα μέγιστα οφέλη στους ανθρώπους που ετοιμάζουν ζεστό φαγητό σε μεγάλες και εμπορικές κουζίνες. Αυτό ήταν το εταιρικό μας όραμα από την αρχή. Ο ιδρυτής Siegfried Meister συνειδητοποίησε νωρίς ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης μιας εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της οφέλη».