Καφεκοπτεία Λουμίδη: Εμπλούτισαν την γκάμα των προϊόντων τους για την Σαρακοστή

17 Μαρτίου 2022

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη υποδέχονται την Σαρακοστή εμπλουτίζοντας τις προτάσεις τους με μία γκάμα αλμυρών και γλυκών νηστίσιμων προϊόντων, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και στο www.kl.gr, καθ’ όλη την διάρκεια της Σαρακοστής μπορεί να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από χαλβάδες και ταχίνια σε κλασικές γεύσεις, όπως βανίλια, αμύγδαλο, κακάο, αλλά και ιδιαίτερες, όπως σοκολάτα-cranberry ή καβουρδισμένο φουντούκι, ιδανικά και για vegan διατροφή, αλλά και λουκούμια σε γεύσεις, όπως τριαντάφυλλο, cranberry, φράουλα μέχρι και γεμιστά με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο, με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και αμυγδάλου.
Επίσης, βουτήματα με ταχίνι και μαύρη σοκολάτα ή τραγανές μπουκίτσες από αλεύρι ολικής άλεσης, αποξηραμένα φρούτα, λαχταριστά ξεροτήγανα και σοκολατοειδή. Επιπλέον, νηστίσιμα βούτυρα καρπών των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε γεύσεις, όπως ταχίνι-κακάο ή φουντούκι με σοκολάτα bitter, μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη από φρέσκα φρούτα, σε γεύσεις φράουλα, βερίκοκο, δαμάσκηνο και μήλο – σταφίδα.
Σημειώνεται πως ο φρεσκοκομμένος καφές από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη κυκλοφορεί με έκπτωση 20% από τις 29/3 έως και 31/3