Δηλώστε συμμετοχή ως εκθέτης στη The DeliFair

16 Δεκεμβρίου 2020

Η πρώτη Online Έκθεση «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» που συνδέει Έλληνες Παραγωγούς με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις είναι γεγονός! Δηλώστε τώρα συμμετοχή και προβάλετε τα προϊόντα σας στην πιο σημαντική έκθεση τροφίμων και εστίασης.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ανάγκη για ενίσχυση και στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών είναι επιτακτική. Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας και σεβόμενη τα νέα μέτρα, καινοτομεί και διοργανώνει την πρώτη Online Έκθεση «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ», από 01 έως 05 Μαρτίου 2021.

Δηλώστε συμμετοχή ως εκθέτης στη «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» γιατί:

  1. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξετε το πελατολόγιο και την εμπορική σας αναγνωρισιμότητα στην αγορά, πραγματοποιώντας B2B Online συναντήσεις με αγοραστές από σημαντικά brands και εταιρείες της αγοράς τροφίμων (π.χ. Super Markets, αλυσίδες Ξενοδοχείων, αλυσίδες Εστιατορίων, Εμπόρους Χονδρικής κ.λπ.), από Ελλάδα και Εξωτερικό.
  2. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε ευκαιρίες πώλησης μέσα από One to One online επικοινωνία και αποστολή δειγμάτων σε επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και εστίασης, που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.
  3. Θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα σας, τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε τελικούς καταναλωτές, μέσα από live παρουσιάσεις προϊόντων.
  4. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις νέες τάσεις της αγοράς, μέσα από μια σειρά live workshops και εκπαιδευτικών webinars.
  5. Tα προϊόντα σας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και μετά το τέλος της διοργάνωσης για διάστημα ενός έτους, στον κατάλογο προϊόντων του expotrofonline.gr.

    Η πρώτη online έκθεση «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» θα διεξαχθεί στις 01-05 Μαρτίου 2021, μέσω της ειδικά προδιαγεγραμμένης πλατφόρμας www.expotrofonline.gr. Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής