Περιβολάκι: ένα πάρκο γεμάτο γεύση και αρώματα

22 Δεκεμβρίου 2018

Απολαύστε στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και μάθησης, ενώ καλλιεργείτε βιολογικά προϊόντα. Που; Μα φυσικά στο Περιβολάκι, το Πάρκο βιολογικής καλλιέργειας στα Γεράνεια Όρη.

Απολαύστε στιγμές μοναδικής χαλάρωσης αλλά και μάθησης σε έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από την βιολογική καλλιέργεια.
Πάρτε την παρέα ή την οικογένειά σας και μάθετε τα πάντα γύρω από την παραδοσιακή καλλιέργεια, δοκιμάστε φρούτα, λαχανικά και τυριά ή απλά απολαύστε τον κυριακάτικο καφέ σας και μια βόλτα στην περιοχή. Το Περιβολάκι, σας περιμένει με το καλαθάκι σας για να μαζέψτε μόνοι τα λαχανικά σας αφήνοντας τα παιδιά να διασκεδάζουν στην παιδική χαρά.
Από το 2000 ξεκίνησε να παράγει τα δικά του, 100% βιολογικής καλλιέργειας προϊόντα, σε έναν μοναδικό χώρο συνολικής έκτασης 280 στρεμμάτων στα Γεράνεια Όρη.
Στο Περιβολάκι θα βρείτε φρούτα, ζαρζαβατικά και λαχανικά εποχής, καθώς επίσης και τυροκομικά, όσπρια, σιτηρά, γάλα, αυγά από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής και χωριάτικο ψωμί. Όλα παραγωγής και αποκλειστικής διάθεσης του πάρκου με πιστοποίηση από την «ΔΗΩ», τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.
Εκτός από τα λαχανικά και τα φρούτα μας, στο Περιβολάκι θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως σάλτσες, μαρμελάδες, ζυμαρικά, τραχανάδες, χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, κέικ και πολλά άλλα εδέσματα με βάση αλεύρων παραγωγής μας όπως αλεύρι δίκοκκο, μαυραγάνη, καλαμπόκι και άλευρα οσπρίων.
Όλα τα είδη είναι διαλεγμένα ένα προς ένα. Οι άνθρωποι από το Περιβολάκι τα μαζεύουν μόνο όταν είναι η εποχή τους και συσκευάζονται αποκλειστικά εντός της επιχείρησης. Το πάρκο είναι επισκέψιμος χώρος κάποιους μήνες το χρόνο κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Δέχεται σχολεία, ΚΑΠΗ, ΑΜΕΑ και φυσικά είναι ανοιχτό για όποιον επιθυμεί μια απόδραση στη φύση.
Τα προϊόντα διατίθενται στο πάρκο, στις βιολογικές αγορές Αττικής αλλά και κατόπιν παραγγελίας στο σπίτι σας, με courier.
Τέλος στο Περιβολάκι γίνονται σεμινάρια και εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, σεμινάρια διατροφής, βόλτες με άλογα και πεζοπορία στα Γεράνεια Όρη για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για την ημερομηνία διεξαγωγής τους στο  http://to-perivolaki.gr